(Leerling) Monteur Zonnepanelen Olympia 01-05-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. (Leerling) Monteur Zonnepanelen Olympia 01-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een jong en dynamisch bedrijf in de nabije omgeving van Assen. Deze organisatie houdt zich bezig met de energietransitie en staat te boek als een duurzame installateur van onder meer zonnepanelen. Er werken zo'n 30 monteurs en 10 binnendienstmedewerkers.

Wij nodigen onder andere kandidaten uit: Assen, Groningen, Hoogezand, Veendam en Haren uit om te reageren!

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren zonnepanelenmonteur of ben jij juist iemand die het vak graag wil leren? In beide gevallen ben je hier aan het goede adres!

Jij vindt het leuk om met je handen te werken en je hebt een gezonde dosis technisch inzicht. Hierom ben jij die Monteur Zonnepanelen die wij zoeken! 

Dagelijks ga jij je samen met 2 andere collega’s bezig houden met het installeren van zonnepanelen. Je vertrekt samen richting de klus. Eenmaal daar aangekomen, gaan jij en één van jouw collega’s, je bezighouden met het monteren en installeren van de panelen. Dit doe je aan de hand van een legplan, welke van tevoren al op kantoor is uitgewerkt. Jouw overige collega houdt zich ondertussen bezig met het werk binnen. Tijdens al jouw werkzaamheden, let je op jouw eigen veiligheid en dat van je team. Zo zorgen jullie er samen voor dat er geen enkel risico genomen wordt.

Ook als jij (nog) geen of weinig ervaring hebt in deze richting nodigen we je van harte uit om te reageren. Onze opdrachtgever is bereid om je de fijne kneepjes van het vak te leren.

Functie-eisen

De Zonnepaneel Monteur die wij zoeken beschikt over:

- Technisch inzicht

- Een nette houding, je komt immers bij klanten over de vloer

- VCA (VOL), of de bereidheid om deze te behalen

- De bereidheid om op hoogte te werken

-Goede beheersing van de Nederlandse taal

Arbeidsvoorwaarden

- Bij aanvang een salaris van € 2300,- tot  2800,-  bruto per maand. Het precieze salaris komt in overleg tot stand en is afhankelijk van kennis en ervaring

- Een uitdagende Fulltime baan

- Eerst een Tijdelijk contract via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door onze opdrachtgever

- De kans om je nog verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld richting eerste monteur

- Je wordt bij aanvang direct door ons aangemeld bij onze pensioensregeling (STIPP-Pensioen)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Zonnepanelen
Indicatie salaris (min – max]2800 – 2800
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensj.bosker@werk.olympia.nl , Julian Bosker onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieTynaarlo, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/ugVfnZu21POUXu2TDoqT

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.