2 Chauffeur EHBO vereniging Sappemeer 21-10-2023

  1. Vacatures Hoogezand
  2. 2 Chauffeur EHBO vereniging Sappemeer 21-10-2023

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

EHBO Sappemeer - Hoofdstraat 31A 9601EA Hoogezand - Tel: of

Openstaande vacatures
1 - Evenementen EHBO'er
2 - Chauffeur

1 - Evenementen EHBO'er

We zijn op zoek naar vrijwilligers die voor de vereniging op evenementen willen inzetten als EHBO'er. Vind jij het leuk om samen met je collega's op verschillende evenementen mensen te helpen? Dan is deze vacature echt iets voor jou.
Wat kun je verwachten?
Je gaat deel uit maken van een vereniging die zich inzet om zo veel mogelijk hulpverleners (EHBO'ers) op te leiden voor een zo'n laag mogelijke prijs. Als evenementen EHBO'er binnen onze vereniging krijg je een representatief en functioneel uniform in bruikleen en krijg je de nodige bij- en nascholing. Zo wordt er bijvoorbeeld eens per jaar een etentje voor de vrijwilligers georganiseerd, worden er oefeningen gehouden en geven wij bijscholing specifiek gericht op evenementen hulpverlening.
Je bepaalt altijd zelf aan welk evenement je wilt deelnemen. Wel vragen wij van je dat je minimaal 5 evenementen per jaar 'loopt'.

Taken en werkzaamheden
Je bent als EHBO'er samen met je aanwezige collega's verantwoordelijk voor de eerste hulpverlening op het evenement. De taken van een EHBO'er verschillen per evenement. Zo verzorgen wij de eerstehulpverlening op grote muziekfestivals, feestweken, markten, MTB, sportevenementen, paardensport, wielrennen, zwemsport en nog veel meer.

Wil je meer weten over de specifieke werkzaamheden? Wij nodigen je graag uit voor een gesprek en rondleiding. Mocht je enthousiast geworden zijn dan kun je altijd een keer meelopen bij een evenement!

Functie eisen - Je dient in het bezit te zijn van een geldig EHBO-diploma inclusief reanimatie en AED. Indien je deze niet bezit ben je bereid deze te halen. - Je volgt jaarlijks de herhalingscursus vanuit de vereniging. Deze wordt door de vereniging vergoed als je 5 evenementen per jaar 'loopt'.

Contact
Heb je interesse of vragen? Neem contact op met of vul een contactformulier in via: Contactpagina

2 - Chauffeur

Wij zijn op zoek naar een chauffeur die zich voor onze vereniging wil inzetten. Heb jij gemiddeld 5 tot 10 uur over in de week en lijkt het jou leuk om het rollend materiaal te onderhouden, de keet/kar met materiaal te brengen en op te halen naar en van evenementen en wil je helpen met opbouwen en afbreken van EHBO-posten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Taken en werkzaamheden
Wij zijn opzoek naar iemand met veel tijd en enige ervaring met het verrijden van aanhangers. Voor onze evenementen hulpverlening maken wij gebruik van een omgebouwde bouwkeet en een grote aanhanger. Als chauffeur breng jij deze in opdracht van de evenementen coördinatie naar het evenement en na afloop van het evenement haal jij hem weer op. Wij vergoeden een royale kilometervergoeding.
Je komt op allerlei evenementen in de opbouw en afbraakfase. Je zet de EHBO posten zodanig neer dat ze gebruiksklaar zijn voor de EHBO' ers. Je doet belangrijk voorwerk en zorgt dat het materiaal weer onbeschadigd terug komt. Je kunt gebruik maken van de vrijwilligers voordelen binnen onze vereniging.

Functie eisen - Goed verkeersinzicht - Je moet in bezit zijn van een voertuig dat tot 1200kg mag trekken

reanimaeren kun je leren ........wil jij dat ook leren?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers! Wij merken dat ons vrijwilligersbestand langzaam terugloopt. Dit is een landelijke trend die gezien wordt bij alle organisaties die gebruik maken van vrijwilligers. Het vinden van vrijwilligers wordt steeds moeilijker! En dat begrijpen wij natuurlijk best wel. Wij moeten onszelf opboksen tegen commerciële bedrijven die werken met de nieuwste spullen en die hun 'werknemers' betalen voor de inzet. Waarom dan toch als vrijwilligers aan de slag? Wij hebben als EHBO vereniging een zeer goede staat van dienst hier in het Noorden. Wij hebben de afgelopen jaren een divers klantenbestand opgebouwd. Zo staan wij op grote feesten in het Martini Plaza, de Graanfabriek en het voormalig Suikerunie terrein in Groningen. Ook tijdens de jaarwisseling op de Grote markt staan wij paraat! Daarnaast nog verschillende feestweken, tentfeesten (Onstwedde, Zuidbroek, etc). Denk bijvoorbeeld ook aan de avondvierdaagse, een wielerronde of hardloopwedstrijd. Omdat er binnen de eerstehulpverlening meer structuur wordt gegeven is de Veldnorm Evenementenzorg opgericht. Ook wij als vereniging zijn bezig om richting deze normen te hervormen. Zo werken wij met vrijwilligers op de volgende niveau's: Basis Eerste hulp, Evenementen Eerste hulp en Basiszorg. Wij trekken de grens op het niveau Basiszorg. Dit houdt in dat wij alsnog hele grote feesten en evenementen kunnen draaien met gemotiveerde vrijwilligers en zorgprofessionals. Wat vragen wij? Gemotiveerde EHBO'ers (in bezit van Oranjekruis diploma of bereid deze te halen) Het draaien van een aantal diensten per jaar als vrijwilliger Wat bieden wij? Reiskosten vergoeding Evenementen bijscholingen (o.a.: Eerste Hulp Bij Drugsongevallen, communicatie, weerbaarheidstraining en vervoersmiddelen) 1x per jaar een verenigingsetentje Gemotiveerde groep van EHBO'ers die zich 100% inzet op de evenementen. Met een basisuitrusting en gemotiveerde EHBO'ers verzorgen wij de EHBO op verschillende soorten evenementen en dat willen wij graag blijven doen! Waarom vrijwillig? Onze vereniging zet zich in om zoveel mogelijk mensen als EHBO'er op te leiden en dan wel voor een zo laag mogelijke prijs. Als vereniging maken wij geen winst! Wij gebruiken alle inkomsten om de middelen en materialen voor evenementen aan te vullen en om de kosten van onze opleidingen zo laag mogelijk te houden!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Evenementen
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)5 – 10
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://ehboverenigingsappemeer.nl/vacatures/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.