Accountspecialist Just Eat Takeaway Randstad Nederland 30-04-2024

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Accountspecialist Just Eat Takeaway Randstad Nederland 30-04-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Beschrijving

Ken jij die helden op de fiets? De kanjers die door weer en wind ons katervoedsel bezorgen op een brakke regenachtige zondagmiddag? Ja? Mooi! Wij namelijk ook! Deze oranje helden staan namelijk bij ons onder contract. En zoals wij hen nodig hebben op een brakke zondagmiddag, hebben zij ons nodig in de begeleiding van hun loopbaan. Jij bent het aanspreekpunt voor de flexwerkers; bij jou kunnen ze terecht met alle vragen!

Wil jij als accountspecialist vanaf begin tot eind betrokken zijn bij de loopbaan van deze oranje fietshelden en hen helpen groeien en ontwikkelen in een zeer dynamische omgeving? Hou jij je hoofd koel in ‘the heat of the moment’ en ben jij een mensen-mens? Dan ben jij de perfecte aanvulling in ons Just Eat Takeaway, oftewel, JET team. 

wat krijg je van ons?

Binnen onze organisatie staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Samen met je manager Nienke van der Leden ben je hier actief over in gesprek, waardoor je hierin mooie stappen kan zetten. Naast dat we jou actief ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling, kan je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket verwachten waarbij je totale jaarinkomen kan oplopen tot ongeveer 16x je maandsalaris: 

 • Een salaris tussen €2550 en €3000 bruto per maand (afhankelijk van je werkervaring) met de mogelijkheid om binnen een jaar een stap te maken; Geld maakt misschien niet gelukkig, maar is wel lekker om te hebben!

 • Een benefit budget van 12,347%, oftewel €310 - €370 bruto per maand om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen, sparen of sportmogelijkheden;

 • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;

 • Een jaarlijkse bonus van ongeveer een maandsalaris, afhankelijk van de resultaten is dit meer/minder én een interessante aandelenregeling;

 • Focus op jouw groei en ontwikkeling. Wij bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden;

 • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen;

 • Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.

wat ga je doen als accountspecialist bij Just Eat Takeaway?

Als accountspecialist, oftewel courier advisor, ben jij verantwoordelijk voor de binding & begeleiding voor alle oranje helden in Groningen. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding van 380 talenten. Je bent twee dagen per week aanwezig bij Thuisbezorgd op locatie in Groningen. Hier spreek je de couriers zoveel mogelijk ter plekke; iedereen weet jou te vinden en met de couriers voer je de gesprekken over onder andere werkgeluk en verzuim. Dit alles met één heel concreet doel: De beste bezorger op de fiets binden aan Thuisbezorgd. 

Wat ga je dan concreet doen?

 • binden en begeleiding van deze superhelden, wij zorgen voor extra werkgeluk. Je viert samen successen en geeft persoonlijke aandacht;

 • jij bent goed in gesprek met je couriers over (frequent) ziekteverzuim en ondersteunt eventueel in de begeleiding bij reïntegratie;

 • eens per vier weken kom je samen met het landelijke team in Utrecht om samen te werken en op elkaar aangesloten te blijven, maar ook om samen te sparren over uiteenlopende cases om zo elkaars visie mee te nemen en van elkaar te leren;

 • je bent hét gezicht en aanspreekpunt vanuit Randstad voor de courier en je zorgt dat je niet alleen op locatie, maar ook telefonisch in onze bel lijn en via de mail goed bereikbaar bent voor bijvoorbeeld vragen over loonstroken en contracten. 

waar en met wie werk je samen?

Je bent een hybride werker, actief in Groningen. Je komt terecht in een landelijk team met 30 vol toegewijde, directe en hardwerkende collega’s. Je bent minimaal twee dagen per week te vinden bij de klant in Groningen, de overige dagen werk jij op andere locaties, zoals jouw thuiskantoor afhankelijk van je eigen planning en taken. Jouw manager, Nienke van der Leden, geeft je veel ruimte en vertrouwen, waarbij “freedom in a frame” haar uitgangspunt is. 

wie ben jij

Als je tot hier bent gekomen met lezen, dan ben je vast nog steeds enthousiast! Mooi, want het wordt alleen nog maar leuker! Geen dag bij Thuisbezorgd is hetzelfde en de ontwikkelingen in de wisselende arbeidsmarkt zorgen elke dag voor nieuwe uitdagingen. Als je van nature sociaal sterk bent, oplossingsgericht werk en mensen echt het gevoel geven dat ze erbij horen, dan ben jij onze perfecte match! Heb je ervaring met HR, recruitment of motivatie om dit je eigen te maken? Dan komen we graag met jou in contact!

sollicitatieprocedure

Zie jij jezelf al aan het werk als accountspecialist voor Just Eat Takeaway? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen? Mail dan Hermela Admasu, Talent Acquisition Specialist, via hermela.admasu@randstadgroep.nl

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Op tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInhouse Recruiter
Indicatie salaris (min – max]2550 – 3000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevenshermela.admasu@randstadgroep.nl , Hermela Admasu onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/uketfDu21S4oVu1QDPmp

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.