Applicateur VDA Gietvloeren 04-05-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Applicateur VDA Gietvloeren 04-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Solliciteren


Ben je een ervaren applicateur of wil je juist dit mooie vak leren, wij maken graag kennis!

werken bij VDA

Voor ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste Gietvloer Applicateur die zich verder wil ontwikkelen en ambitie heeft om door te groeien naar Voorman Applicateur.

Functieomschrijving
Je bent dagelijks bezig met het gieten en coaten van vloeren. De projecten zijn divers, de ene week maak je een vloer voor een particulier, de volgende week werk je samen met collega's aan een zakelijk project. Onze klanten wonen of werken in Drenthe, Groningen en Friesland.

Functie-eisen
Je hebt ervaring met het aanbrengen van kunststof vloerafwerkingen of bent een ervaren stoffeerder. Je wilt je graag verder ontwikkelen, bent een vakman en je wilt graag een mooi product afleveren. Je werkt daarom nauwkeurig en zorgvuldig en vindt contact met klanten leuk.

Wij bieden je een vaste baan aan waarin we je helpen je verder te ontwikkelen. De mogelijkheid bestaat om door te groeien tot Voorman Applicateur waarbij je een aantal applicateurs op het project aanstuurt. Ben je geinteresseerd dan maken we graag kennis! Stuur een mail met korte CV naar en wij nemen contact met je op!

LEERLING APPLICATEUR

Voor ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste leerling die het vak van Gietvloer Applicateur wil leren in de praktijk.

Functieomschrijving
Je bent dagelijks bezig met het maken van gietvloeren. De projecten zijn divers, de ene week maak je een vloer voor een particulier, de volgende week werk je samen met collega's aan een zakelijk project. De projecten waar je aan werkt zijn met name in het Noorden van het land.

Functie-eisen
Je hebt ervaring als stoffeerder, schilder of stucadoor en bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en producten. Je wilt graag nieuwe dingen leren en hebt ambitie om verder te komen in je werk. Je wilt je verder ontwikkelen tot een vakman en vindt het leuk om een mooi product af te leveren. Je werkt daarom nauwkeurig en zorgvuldig.

Ben jij die enthousiaste leerling met ambitie om een vak te leren dan zoeken we jou! Stuur een mail naar en wij nemen contact met je op!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVloerenlegger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieVries, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vdavloeren.nl/vacatures?Naam=&email=&telefoonnummer=&bericht=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.