BTW Adviseur Afier Auditors 28-04-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. BTW Adviseur Afier Auditors 28-04-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Afier

Ben jij de BTW adviseur die ons team komt versterken?

De BTW-wetgeving wordt steeds complexer. Wij willen onze klanten graag goed informeren en adviseren, daarom zoeken wij een BTW-adviseu r die onze klanten met raad en daad kan helpen met hun BTW-vraagstukken. Onze klanten zijn zowel non-profit organisaties als MKB-ondernemers. Dit betekent volop verscheidenheid en afwisseling in de werkzaamheden.

Je ziet het alseen mooie uitdaging om onze fiscale praktijk verder uit te bouwen en wordt het gezicht van Afier en aanspreekpunt voor cliënten op BTW gebied.Je hebt minimaal 2-3 jaar relevante ervaring. D e functie is voor 28 - 32 uur per week en kan op termijn worden uitgebouwd met meerdere collega's.

Over ons

Afier is een accountants- en advieskantoor met ruim 80 collega's. Het team Afier bestaat uit 10 mensen en verzorgt de fiscale advisering en aangiften voor non-profit organisaties, MKB-bedrijven en hun DGA's in regio Noordoost Nederland. We zijn lekker eigenwijs, kunnen een goede grap waarderen en kijken naar elkaar om. Ons motto is 'Mensen voor cijfers'. Dit betekent dat onze focus altijd ligt op goede contacten onderling met collega's, met klanten en relaties.

Standplaats

Ons gezellige kantoor zit in Tynaarlo, aan de A28 tussen Groningen en Assen.

Wat bieden we jou?

  • Een professionele werkomgeving waar je kennis en vaardigheden verder worden ontwikkeld.
  • Een prettige werksfeer in een bedrijf met een enthousiast en betrokken team, waar ook regelmatig tijd en ruimte is voor leuke teamuitjes.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, met o.a. een persoonlijk vitaliteitsbudget en fietsplan.

Functie-eisen

  • Afgeronde universitaire opleiding;
  • Minimaal 2-3 jaar relevante ervaring;
  • Teamspeler;
  • Openstaan voor nieuwe (tax) technologieën.

Afier biedt je een professionele werkomgeving waarin je kennis en vaardigheden verder worden ontwikkeld. Wij vormen met ruim 80 medewerkers een enthousiaste en jonge werkomgeving met een informele sfeer.

Spreekt deze functie jou aan?

Wil je meer weten over deze vacature? Weten of wij bij jou passen, of andersom? We horen graag van je! André Kool ( , ) en ( , ) horen graag van je en vertellen je graag meer over deze functie, het team en de organisatie!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBtw Specialist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.afier.com/vacatures/btw-adviseur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.