Chef Monteur Luchtkanalen Nijburg Industry Group 10-01-2024

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Chef Monteur Luchtkanalen Nijburg Industry Group 10-01-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 


Chef monteur Luchtkanalen

Wij vragen

 • Minimaal 5 jaar ervaring
 • Technisch inzicht
 • Zelfstandig

Wij bieden

 • 32 - 40 uur
 • €2550 - €3280 bij FT dienstverband
 • 38 vakantiedagen

Waarom NIG?

 • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Gedreven collega's met passie voor hun vak
 • Vrijheid in je werkzaamheden

Chef monteur Luchtkanalen

Houd jij van zelfstandig werken bij een organisatie waar je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen, samen te werken met echte professionals en werkt voor leuke opdrachtgevers? Dan past de functie monteur luchtkanalen bij Nijburg Industry Group wellicht goed bij jou! Nijburg Industry Group is dé specialist op het gebied van lucht- en klimaattechniek.

In deze functie houd jij je dagelijks bezig met het uitvoeren en coördineren van montage en demontage van luchttechnische installaties. Je bent onderdeel van een team van professionals die samen verantwoordelijk zijn voor de oplevering van heel diverse projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het moderniseren van het luchtklimaat van Airport Schiphol, enorme producthallen en grote distributiecentra. Of denk aan het gasvrij maken van ziekenhuizen, het ontwerpen en inrichten van het klimaat van nieuwbouwwoningen en het installeren van klimaatplafonds.

In jouw functie als chef-monteur krijg je energie van het begeleiden en adviseren van jouw collega's. Daarnaast leid je assistent-monteurs op tot professionals en coach je hen in hun dagelijks werk. Je bent als chef-monteur het eerste aanspreekpunt voor onze projectleiders en bent een organisatorisch talent. Je houdt van snel schakelen en houdt goed overzicht. Bij Nijburg Industry Group zijn de projecten en werkzaamheden zeer divers.

Met jouw technisch inzicht en ervaring kan jij een belangrijke aanvulling zijn op onze projecten! Mocht je nu zelfstandig monteur zijn met ambitie tot chef-monteur, bekijk dan ook even onze functie van zelfstandig monteur en laat ons je ambitie weten. Bij Nijburg Industry Group geloven we in een leven lang leren en we leiden je graag op tot een chef-monteur!

Wie zoeken wij

 • Jij hebt minimaal 5 jaar werkervaring;
 • Je bent in het bezit van een VCA-VOL en hoogwerker certificaat of bent bereid deze te halen;
 • Je hebt een afgeronde LUKA opleiding tot chef-monteur of bent bereid deze te halen;
 • Je bent communicatief sterk en kan goed samenwerken;
 • In je werk ben je kwaliteits- en resultaatgericht;
 • In bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij ?
Werken voor de Nijburg Industry Group betekent werken voor een groeiende organisatie met een groot marktaandeel. Wij bieden een prettige en dynamische werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega's. Ook hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Bij de Nijburg Industry Group zijn er vele doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en gelieerde werkmaatschappijen. Het behouden en uitbreiden van kennis wordt in deze flexibele markt steeds belangrijker. Wij bieden daarom scholing en cursussen om de ontwikkeling van onze medewerkers optimaal te bevorderen. Wij hanteren de cao Metaal en Techniek, bieden een goede pensioenregeling en 38 vrije dagen. Salaris inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de €2.893 en €3.938 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband).

Waar kom je werken?
De Nijburg Industry Group is een Nederlands familiebedrijf met eigen productiefaciliteit, gespecialiseerd in het produceren, leveren en installeren van totaaloplossingen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Dit doen wij voor partijen uit de gehele bouwkolom, van opdrachtgever & adviseur tot installateur & gebouwmanagement, nationaal en internationaal.

De Nijburg Industry Group werkt vanuit drie divisies en zeven bedrijven, te weten: Verkoop (Solid Air Climate Solutions, Solid Air International,Velu Klimaattechnische Groothandel), Installatie (Nijburg Klimaattechniek, Hanze Luchttechniek en Solid Air Climate Ceilings) en Productie (Nijburg Products). Elke divisie heeft haar eigen specialisme, maar door samen te werken maken we optimaal gebruik van de aanwezige kennis en kunde binnen ons bedrijf.

(Aankomend) Monteurs

 • 0 - 2 jaar ervaring
 • 24 - 40 uur
 • €2450 - €2800 bij FT dienstverband

Neem dan gerust contact met ons op!

Hoofdkantoor
Scheepswervenweg 1
9608 PD Westerbroek


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Luchtkanalen
Indicatie salaris (min – max]2550 – 3280
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieWesterbroek, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werken-bij-nig.nl/vacatures/monteurs-klimaatplafonds-4/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.