Conrector Leerlingbegeleiding Luzac 01-05-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Conrector Leerlingbegeleiding Luzac 01-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

  • Voor scholen
  • English

  • For Expats
  • English

Conrector Leerlingbegeleiding - Groningen

Waarom jij Conrector leerlingbegeleiding bij Luzac vestiging Groningen wilt worden? Jij staat voor kwalitatief goed onderwijs en zorgt ervoor dat leerlingen kunnen opbloeien! Samen met jouw team van Leerlingbegeleiders draag jij zorg dat de leerlingen hun leerdoelen én persoonlijke doelen behalen.

Dit zijn je werkzaamheden

Als Conrector Leerlingbegeleiding in Groningen stuur je een team van 4 leerlingbegeleiders aan. Met het team ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding van leerlingen, het toezicht op hun ontwikkeling en het uitbrengen van advies over profiel- en studiekeuze. Samen met de rector vorm je de schoolleiding.

Gestructureerd werken is jou op het lijf geschreven, je ondersteunt het team van leerlingbegeleiders bij het aanbrengen van structuur in hun werkzaamheden en je weet deze structuur ook over te brengen naar de leerlingen. Tegelijkertijd ben je ook flexibel ingesteld, jij raakt niet van slag wanneer je ervoor moet zorgen dat een leerling online lessen kan volgen of als er opeens een leerling overstuur aan je bureau staat. Jij pakt rustig de draad weer op en maakt af waar je aan begonnen was.

Je insteek is altijd positief, bij Luzac gaan wij uit van wat de leerling kan. Je straalt dit uit naar je team en ook tijdens oudergesprekken of intakegesprekken is dit merkbaar. Ouders en leerlingen vertrouwen jou omdat je daadkrachtig en oplossingsgericht bent.

Gedurende de week heb je overleg met je team, gesprekken met leerlingen over de studievoortgang en telefonisch contact met ouders of de leerplichtambtenaar. Uiteraard zie je er ook op toe dat jouw team de gemaakte werkdoelstellingen behaalt.

Je werkt nauw samen met de rector, zo geef je gevraagd en ongevraagd advies inzake de leerlingbegeleiding. Samen brengen jullie het onderwijs en de leerlingen naar een hoger niveau! Niet alleen op papier, maar vooral in de gangen, lokalen en de docentenkamer.

Luzac Groningen biedt onderwijs van brugklas tot diploma, op zowel vwo-, havo- als vmbo-niveau. Onze school is gehuisvest in een uniek en opvallend pand, in hartje centrum van de stad. De locatie is bovendien goed bereikbaar. Vanaf het centraal station bereik je de vestiging te voet in 10 minuten. Je gaat onderdeel uitmaken van een hecht en gezellig team, onze leerlingpopulatie is divers en afkomstig uit stad en ommeland.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar iemand die zich herkent in het onderstaande profiel:

  • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een (ortho)pedagogische achtergrond;
  • Je hebt meerdere jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie, of ervaring als IB'er of RT'er.
  • Je hebt een hart voor onderwijs en wilt leerlingen ondersteunen bij het behalen van de gestelde studiedoelen.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure (competentietoets en analyse intelligentie en learning agilty).

Over Luzac

Luzac is de uitvinder van kleinschalig en intensief voortgezet onderwijs. Werken bij Luzac is uitdagend, bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarbij willen we voorop lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

VOG

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Belangrijk om te weten:

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie van Conrector Leerlingbegeleiding bij Luzac? Wil je meer informatie over de functie, deze locatie of het werken bij Luzac? Neem dan contact op met - - [email protected]

De sfeer van Luzac proeven?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelZorgcoördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.luzac.nl/vacatures/conrector-leerlingbegeleiding-groningen-1072519/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.