de Vrijwilligers Stichting de Reensche Compagnie 10-02-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. de Vrijwilligers Stichting de Reensche Compagnie 10-02-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

In de complexen Tak van Poortvliet en Van der Duyn van Maasdam zijn zo'n 25 enthousiaste bewoners als vrijwilliger actief.

En daar zijn we heel blij mee!
Zo is er een vaste groep bewoners die zich dagelijks bezighoudt met voorkomende werkzaamheden, zoals de tuin en het oud papier. Anderen hebben zorg voor de vogelvolière, de groente- en kruidentuin, een verkeerde postbestelling, het netjes houden van de galerij of zijn lid van de activiteitencommissie.

Daarnaast wordt aan huurders van deze twee complexen de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van het zogenaamde "Blauwe-kaartjes-systeem". Met een blauwe kaart achter het galerijraam geven de bewoners 's ochtends aan dat alles goed is. Iedere dag controleert een groep vrijwilligers vóór 9.00 uur of er noodzaak is tot alarmering. Een prachtige vorm van sociale controle en veiligheid.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBurgemeester
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.reenschecompagnie.nl/over-ons/de-vrijwilligers

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Hoogezand: