Eerste Medewerker Bediening Da Carlo 09-05-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Eerste Medewerker Bediening Da Carlo 09-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Da Carlo

Eerste medewerker bediening,

een leuke spannende variërende unieke baan voor jou.

Deze baan past bij jou, gegarandeerd.

We zijn op zoek naar meerdere medewerkers

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gastgerichte eerste medewerker bediening.

Italiaans restaurant Da Carlo is een Italiaans restaurant in de binnenstad van Groningen. We leggen de nadruk vooral op kwaliteit en service. Het bedrijf is een Italiaans restaurant wat de komende jaren zichzelf wil uitdagen om door te groeien. Hiervoor zoeken wij een nieuwe medewerker die samen het bedrijf naar een hoger niveau weet te tillen. Heb jij deze passie om dit voor de aankomende jaren te doen solliciteer dan nu!

Taken en verantwoordelijkheden o.a.: - Bedienen van gasten, onder andere opnemen van bestellingen en geven van informatie, serveren van bestellingen, opmaken van rekeningen en afrekenen met gasten. - Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot voorbereiding van de bediening (o.a. klaarmaken van tafels) - Signaleren van verwachte tekortkomingen en gebreken, zodat de voortgang niet in gevaar komt; - Aannemen/noteren van tafelreserveringen, plannen van de tafelindeling gedurende de avond en deze proberen zo efficiënt mogelijk in te delen. - Mogelijkheden om op termijn door te groeien naar assistent-bedrijfsleider.

Profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar ervaren gastheer/gastvrouw. - Je bent een teamplayer. - Je bent flexibel. - Je beschikt over een professionele en servicegerichte houding. - Je bent communicatief vaardig en representatief. - Je hebt ervaring als medewerker bediening.

Wat bieden we jou? - Restaurant Da Carlo is een klassiek Italiaans restaurant in de binnenstad van Groningen. Het
staat vooral bekend om de kwaliteit en de sfeer. - Personeelsuitjes en heerlijk personeelseten - Salaris is afhankelijk van de mate van ervaring

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief inclusief CV naar:

Ristorante Pizzeria Da Carlo
Gedempte Zuiderdiep 36
9711 HH Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Bediening
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHoreca
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.da-carlo.nl/vacature-eerste-medewerker-bediening/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.