Enthousiaste Stagiaires Omroeporganisatie Groningen 03-05-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Enthousiaste Stagiaires Omroeporganisatie Groningen 03-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

OOG TV in de zomer, iets voor jou?

OOG, de beste lokale omroep van Nederland, is op zoek naar enthousiaste stagiaires en vrijwilligers in juli en augustus voor de Nieuwsredactie van 'Hartje Stad'.

De nieuwsredactie van OOG is een gezamenlijke redactie waar video- en radio-items en berichten worden geproduceerd voor televisie, radio, internet en social media.

Heb jij affiniteit met de journalistiek, ben je geïnteresseerd in de stad Groningen en heb je zin in een interessante uitdaging? Dan ben jij misschien die enthousiaste stagiaire/vrijwilliger die wij zoeken.

OOG
OOG is de lokale omroep van Groningen. Wij zijn te ontvangen in de gemeenten Groningen, Haren en Leek en digitaal in een groot gedeelte van de provincie Groningen op kanaal 40 van Ziggo. OOG maakt nieuws- en achtergrondprogramma's voor televisie en radio. Via de website van OOG www.oogtv.nl zijn de programma's van OOG live te volgen of terug te zien via het videoarchief. OOG was dit jaar ook weer genomineerd voor de beste lokale omroep.

De werkzaamheden op de nieuwsredactie bestaan uit:

- bureauredactie, - verslaggeving voor radio en tv - tekstschrijven - interviewen

Wat we van je vragen is:

- affiniteit met de journalistiek - geïnteresseerd in de stad Groningen - goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame invulling van je zomervakantie. Kom dan praktijkervaring opdoen bij de beste lokale omroep van Nederland.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met , telefoon of stuur een mail naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerslaggever
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oogtv.nl/2016/06/oog-tv-in-de-zomer-iets-voor-jou/amp/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.