Ergotherapeut Zinn 20-09-2023

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Ergotherapeut Zinn 20-09-2023

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Ergotherapeut | Locatie Groningen en Haren

Aantal uur per week 28 - 32 uur per week

Werkgebied Groningen en Haren

Ingangsdatum Per 1 oktober 2023

Dienstverband Onbepaalde tijd

Vacaturenummer 941

Jouw vakkennis inzetten voor excellente ouderenzorg intramuraal? Kom werken bij ZIINN!

Ergotherapeut

 • Contracturen: 28-32 uur per week (uren in overleg)
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Met ingang van zo spoedig mogelijk

De baan

Je gaat werken binnen een jonge, enthousiaste vakgroep Ergotherapie. De afgelopen jaren hebben we ons bewezen door onze werkzaamheden uit te breiden en te kunnen pionieren in het vakgebied. De lijnen binnen het team zijn kort. We werken op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen. We behandelen cliënten van opname tot ontslag.

Verder werken we nauw samen met andere disciplines, externe instanties en leveranciers. Dit alles binnen een organisatie die financieel gezond is en waar ontwikkelingsmogelijkheden en excellente zorg hoog aangeschreven staan.

En jij?

 • Hebt een afgeronde HBO-studie Ergotherapie;
 • Bent geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Paramedici;
 • Hebt affiniteit met de ouderenzorg en eerstelijns ergotherapie;
 • Hebt een proactieve, flexibele en initiërende werkhouding;
 • Bent enthousiasmerend en op samenwerking gericht;
 • Werkt gestructureerd en kan goed organiseren;
 • Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Bent in het bezit van rijbewijs en auto.

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.?

ZINN Gezondheidszorg geeft op ondernemende wijze vorm aan multidisciplinaire samenwerking, innovatie en daadkracht ten behoeve van onze intra- en extramurale cliënten. Binnen ZINN Gezondheidszorg zijn medische en paramedische disciplines ondergebracht. Er werken in totaal zon 140 professionals die, binnen alle facetten van de ouderenzorg, behandeling bieden aan intramurale cliënten op zes locaties in Groningen, Haren en Hoogezand. Daarnaast heeft ZINN Gezondheidszorg samenwerkingsverbanden met andere woonzorgcentra. We werken ook nauw samen met ziekenhuizen in de omgeving, onder andere op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg. We adviseren huisartsen via consulten en bieden een breed scala aan behandelmogelijkheden voor cliënten in de thuissituatie. Met name in de eerste lijn is ZINN Gezondheidszorg een snel groeiende organisatie. Op deze manier levert ZINN een bijdrage aan de transitie in de ouderenzorg.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris (FWG 55 cao VVT). Inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao VVT kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast is er een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Ben je enthousiast en wil je meer informatie over deze baan? Bel dan met Kirsten Jansen, Ergotherapeut op of Esther van den Berg-Koppe, Leidinggevende ZINN Gezondheidszorg op . Voor meer informatie over ZINN Gezondheidszorg verwijzen wij je naar onze website https://www.zinnzorg.nl/zinn/zinn-gezondheidszorg

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelErgotherapeut
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij/vacatures-2/ergotherapeut-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.