Ervaren Heftruckchauffeur Topbrands Olympia 05-01-2024

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Ervaren Heftruckchauffeur Topbrands Olympia 05-01-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek voor langere tijd? Heb jij ervaring als heftruckchauffeur, geen hoogtevrees en lijkt het jou leuk om een combitruck te besturen? Of ben jij al bekend met het besturen van een combitruck?

Wij zijn voor Topbrands in Kolham op zoek naar ervaren combitruck chauffeurs of ervaren heftruck chauffeurs die opgeleid willen worden tot combitruck chauffeurs. Als combitruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van pallets in hoge stellingen in het magazijn. In deze functie voer je werkzaamheden uit die van groot belang zijn voor het logistieke proces. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het picken van pallets voor verkooporders, het verplaatsen van voorraad en het op locatie zetten van binnengekomen pallets.

Heb je geen certificaat om op de combitruck te rijden of heb je geen ervaring, maar heb je wel een heftruckcertificaat? Geen probleem! Je wordt intern opgeleid als combitruckchauffeur. Het is wel belangrijk dat je ervaring hebt als heftruckchauffeur.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag fulltime in 2-ploegendienst en ontvangt hiervoor een ploegentoeslag van 8,75%. De werktijden wisselen per week en zijn de ene week van 06:00 tot 14:45 uur en de andere week van 14:45 tot 23:30 uur. 

Vacature eisen

We zijn op zoek naar kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging voor langere tijd. Daarnaast is het belangrijk dat je:

 • In het bezit bent van een heftruck- of combitruck certificaat en ervaring hebt als heftruckchauffeur of combitruck chauffeur;
 • Nauwkeurig bent;
 • Bereid bent om in 2 ploegen te werken;
 • 40 uur per week beschikbaar bent van maandag tot vrijdag.


Arbeidsvoorwaarden
 • Bruto uurloon van €13,27 + een ploegentoeslag van 8,75%;
 • Een reiskostenvergoeding van 0,23 cent per kilometer;
 • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. 40 uur;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling via Stipp

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en lijkt het je leuk om bij Topbrands aan de slag te gaan in de logistiek? Solliciteer dan direct! 

 

FunctietitelLogistiek/magazijn Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2253 – 2253
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensn.rengrengulu@werk.olympia.nl , 0598 61 89 78 https://127.olympia.nl
Type contractTijdelijk
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieKolham, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/8kkCzO821b1pn84BgTyH

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.