Fotograaf 112Groningen.nl 07-10-2023

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Fotograaf 112Groningen.nl 07-10-2023

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

112Groningen zoekt freelance nieuwsfotografen omgeving Hoogezand, Middelstum en Stadskanaal & Ter Apel

05 oktober 2023, 4:01

Groningen - Zoek je een hobby en wil je ook wat bijverdienen af en toe met foto's maken en eventueel met nieuwsvideo? Dat kan, we zoeken versterking(5 mannen of vrouwen) van ons leuke team. Woon je in omgeving Hoogezand, Loppersum, Middelstum, Sellingen, Ter Apel, Stadskanaal en omgeving, Winsum, Baflo, Leens, Spijk, Eemshaven, Oldehove, Grootegast, Opende, Lauwersoog , Grijpskerk en omstreken, dan ben jij misschien onze nieuwe collega. We zoeken nog een aantal nieuwe mensen om ons team te versterken..


We zoeken nu nog zes nieuwe mensen die ons team willen versterken. We zijn een nieuwssite en een persbureau in 1 met eerlijke prijzen(80% maker/ 20 %) dat nieuws verspreid.

20 jaar bestaan

Zaterdag 24 juni 2023 bestonden we 20 jaar : Een aantal mensen(16 personen) zijn bij de brandweer gegaan, een twee anderen nu bij de politie, 1 bij de ambulancedienst en anderen hadden geen tijd meer door hun normale baan die ze ernaast hebben . Wij zoeken op dit moment dus een aantal nieuwe enthousiaste fotografen/videografen die verslag doen bij incidenten en die ons team kunnen versterken. Je moet minimaal een fototoestel hebben en het liefst ook een videocamera(met HD- of 4K-kwaliteit) of eerst een mobiele telefoon. Verdien tussen de 10e en 500e per maand bij ! Afhankelijk van de drukte en welk gebied en verkoop aan media.


We zoeken mensen tussen de ongeveer 15 en 70 jaar oud. Langzaam groei je in het vak als freelance nieuws fotograaf. Eerst kleine inzetten. Ook als je net met pensioen bent mogelijk een hobby erbij !

Je moet zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband. Collegiaal zijn is een must! Het is grotendeels vrijwillig(hobbymatig) voor de website . Bij verkoop aan andere media is er natuurlijk een vergoeding voor jou.

80% van de verkoop opbrengst is voor jou zelf! We werken open en met eerlijke bedragen en geven meer dan andere persbureaus! Dat houdt ons al 20 jaar sterk ! We bestaan sinds Juni 2003, we waren 1 van de eerste 112sites in Nederland.

Zo verdien je mooi bij als het druk is in je gebied! Maar de drijfveer om snel veilig ergens nieuws te verslaan in een leuk team staat voorop. Ben je geïnteresseerd en in je vrije uurtjes en in het weekend vaak beschikbaar? Meldt je dan nu aan!

( Ter info: Vanaf ongeveer 15 jaar ga je eerst naar kleine inzetjes en werk je hobbymatig omdat je geïnteresseerd bent in de hulpdiensten,ook informeren we je ouders de gang(werkwijze) van zaken , langzaam groei je in het vak als freelance fotograaf. Grotere inzetten doe je pas later vanaf je 18e jaar, geen dodelijke aanrijdingen enz./ afspraken maken we erover dan)

Ervaring en beleving en zelfstandig werken, het is vaak een bijbaan!


Als 112-fotograaf leer je zelfstandig werken. Je ontwikkelt bovendien journalistieke vaardigheden, omdat je met je foto's verslag doet van actueel nieuws. Je moet op de plaats van een incident snel informatie verzamelen en doorgeven aan de redactie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFotograaf
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheICT
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://112groningen.nl/30935/groningen/112groningen-zoekt-freelance-nieuwsfotografen-omgeving-hoogezand-middelstum-stadskanaal-ter-apel/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.