HR Adviseur Yacht 03-05-2024

 1. Vacatures Hoogezand
 2. HR Adviseur Yacht 03-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Wil jij samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen!

YACHT is dé organisatie van en voor professionals. Wij bieden uitdagend werk bij inspirerende organisaties. Werken bij Yacht betekent toegang tot ons netwerk. In dit netwerk ontmoet je professionals die net zo zijn als jij. Om kennis en ervaringen te delen. Om samen verder te komen. 

Sluit jij je bij ons aan of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met mij op via de telefoon, mail of solliciteer direct!

 

thijs.drogtrop@yacht.nl

06 12 33 28 82

Functieomschrijving

Wil jij werken bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers zoals KPN, KLM, Hogeschool Utrecht of een grote gemeenten? Als interim HR Professional (HR Adviseur) zul je verschillende organisaties ondersteunen en adviseren op het gebied van HR-beleid en -processen. Deze uitdagende rol biedt de mogelijkheid om je expertise toe te passen bij diverse opdrachtgevers, waarbij je jouw HR-vaardigheden kunt inzetten om organisaties te helpen groeien en floreren.

 

Als interim HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van verscheidene HR onderwerpen. Van arbeidsrecht tot aan het doorontwikkelen van medewerkers en leidinggevenden. Je identificeert knelpunten, biedt praktische oplossingen en begeleidt bij HR-vraagstukken. Je fungeert als vertrouwde adviseur voor het management, bouwt sterke relaties op met opdrachtgevers en zorgt voor een positieve werkomgeving. Daarnaast monitor en evalueer je HR-activiteiten en blijf je op de hoogte van actuele HR-wetgeving en -praktijken. Als interim HR Adviseur draag je bij aan het optimaliseren van HR-processen en het succes van organisaties.

Functie-eisen
 • Jij bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma richting HRM, organisatiewetenschappen, bedrijfskunde, psychologie of arbeidsrecht.
 • Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring in een HR adviesfunctie.
 • Jij beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.
 • Jij bent 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar.
Arbeidsvoorwaarden

Yacht biedt jou een uitdagende en dynamische baan waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Je kunt hierbij rekenen op een mooi salaris, pensioenregeling en bonusregelingen.

Er zijn ruime mogelijkheden om vakgerelateerde opleidingen en cursussen te volgen via de Yacht Academy. YACHT begeleidt jou in het opstellen en uitvoeren van je persoonlijk ontwikkelingsplan, om samen te blijven werken aan jouw ambitie.

Daarnaast kun je regelmatig deelnemen aan inhoudelijke kennissessies om kennis op te doen, jouw collega's te ontmoeten en te netwerken. Op het moment dat wij samen een passende eerste opdracht hebben gevonden zal je van ons het volgende krijgen:

 

 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met intentie deze om te zetten naar een onbepaalde tijdscontract
 • Een arbeidsomvang van 32, 36 of 40 uur
 • Een contractsalaris van maximaal €4.200,- bruto o.b.v. 40 uur per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een 40-urige werkweek
 • 8,33% vakantiegeld
 • €750 om jouw thuiswerkplek in te richten
 • Een plus pensioenregeling
 • Een ruim opleidingsbudget om vakgerelateerde opleidingen, trainingen en cursussen te volgen via de Yacht Academy
 • Diverse bonusregelingen
 • De mogelijkheid om hybride te werken

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]4200 – 4200
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensthijs.drogtrop@yacht.nl , 06-12332882 onbekend
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/MkgAyKM21QxEbM2rVKEg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.