HR-Professional SCA Hygiene Products Hoogezand 08-05-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. HR-Professional SCA Hygiene Products Hoogezand 08-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Did you mean

Essity logo

Bedrijf

Merken

Duurzaamheid

Innovatie

Werken bij Essity

Stagiair HRM

Full time

Hoogezand


Stagiair HRM

Fulltime, Groningen, Hoogezand

De functie

Duurzame inzetbaarheid, verzuim, productiviteit, ontwikkeling, recruitment… om maar een paar van onze jaarthema's te noemen. We willen een bedrijf zijn waar mensen graag werken en waar mensen het vanzelfsprekend vinden om verder te ontwikkelen. En dat binnen een organisatie waarbinnen van alles verandert. Het HR-team bestaat uit drie HR-business partners en een HR-manager. Elk verantwoordelijk voor een unit en werken samen om de HR-thema's te realiseren. Soms geïnitieerd vanuit Hoogezand, soms vanuit het internationale hoofdkantoor.

Ben jij een proactieve en enthousiaste stagiair(e) die volledig wil meedraaien op onze afdeling HRM? Dan is deze stage zeker geschikt voor jou! Vanaf september 2024 zijn wij opzoek naar een derdejaars student Human Resource Management.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage is geen dag hetzelfde. Je gaat werken in een dynamische omgeving waarin je veel zelfstandigheid krijgt. Je bent actief bezig met de verschillende HR-werkterreinen die jou aanspreken. Voor een deel van je stage ondersteun je de HR-business partners met de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ga je bezig met het opbouwen en implementeren van verschillende hr-projecten waarin je jouw kennis en vaardigheden deelt met het HR-team. Je analyseert en brengt advies uit die je helpen een goede basis te leggen als HR-professional.

Wie ben jij?

Je volgt een hbo-opleiding in de richting van HRM. Je bent initiatiefrijk, zelfstandig en je kan goed omgaan met vertrouwelijke informatie. Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken en communiceren op verschillende niveaus binnen de organisatie. Tevens ben je flexibel en vind je het leuk om dicht bij de mensen te staan. Verder kun je een grote mate van vrijheid aan.

Wat bieden wij jou?

  • Wij bieden een stage met veel vrijheid en flexibiliteit. Met veel uitwisselende werkzaamheden;

  • Ruimte voor projecten met actuele thema's;

  • Een marktconforme stagevergoeding van € 600,00 euro per maand;

  • Een prettige en professionele werkomgeving met ruimte voor professionele en persoonlijke groei;

  • Een fulltime stage (40 uur);

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met telefoon: . Interesse? S olliciteer via Workday via de knop 'Apply' .

Essity Hoogezand

De naam Essity zegt je misschien niet meteen iets, maar je kent onze merken zeker. Zoek je een bedrijf dat wereldwijd opereert, maar ook lokaal voelt; wanneer je werkt bij Essity geniet je van het beste van twee werelden. We maken essentiële producten en er zijn goede ontwikkelingsmogelijkheden en carrièrekansen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.essity.nl/werken-bij-essity-in-nederland/jobs/job_posting-3-67391/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.