Jr. Operational Excellence Engineer Coöperatie Koninklijke Avebe U.A. 19-01-2024

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Jr. Operational Excellence Engineer Coöperatie Koninklijke Avebe U.A. 19-01-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 


Als Junior Operational Excellence Engineer word je gedreven door het samen met anderen iedere dag zorgen voor een verdere verbeteringen van onze processen. Je drijft het vergroten van het eigenaarschap van de medewerkers en middels ons WCOM programma draag je dagelijks bij aan het standaardiseren en verbeteren van onze processen.

Onze fabrieken draaien 24 uur en 7 dagen per week door, voorkomen van stilstanden draagt daarom direct bij aan ons doel, een nog betere aardappelprijs voor onze boeren!

Je zorgt voor een optimale samenwerkingen tussen de verschillende afdelingen op de locatie. Je bent ambitieus kan mensen verbinden en heb je de wil en capaciteit om door te groeien binnen onze organisatie. In deze rol rapporteer je aan de Manager Operational Excellence binnen het MT.

Waar ga je aan het werk?
In 1919 begon Royal Avebe als Aardappelmeel Verkoop Bureau. Toen nog om enkel de verkoop voor meerdere zelfstandige aardappelzetmeelcoöperaties te bevorderen. Inmiddels zijn we 100 jaar verder en zijn we continu bezig met het produceren én innoveren van oplossingen op basis van aardappelzetmeel en -eiwitten voor voeding, industrie en diervoeding. De coöperatie Avebe is zelfs uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van aardappelzetmeel. Hoe we dit doen? Door eruit te halen wat erin zit.y

Voor deze functie zal je werkzaam zijn op de productielocatie in Foxhol. Op deze locatie wordt natief aardappelzetmeel verwerkt tot hoogwaardige industriële toepassingen voor onder andere de textiel, papier en bouw. Er zijn verschillende afdelingen op de locatie die allen hun steentje bijdragen aan het verwerken van het aardappelzetmeel. Je vindt er onder andere de afdelingen Logistiek, Improvement, QESH (Quality, Environment, Safety & Health) en Maintenance.

Taken en verantwoordelijkheden

Andere kerntaken en verantwoordelijkheden die je hebt zijn:

 • Ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van ons continue verbeter programma (WCOM)
 • Initiëren en begeleiden verbeterteams
 • RCA's (Route Cause Analyses)
 • Leiden diverse verbeterinitiatieven

Opleiding en ervaring
Om de bovengenoemde werkzaamheden goed uit te kunnen voeren zoeken wij iemand met:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Kennis van verbeterprogramma's als WCOM/TPM/Lean Six Sigma;
 • Affiniteit met techniek in een productieomgeving;
 • Hoge mate van veiligheidsbewustzijn.

Wat biedt Royal Avebe?
Samen werken we aan een succesvolle coöperatie. Alle medewerkers doen dat op hun eigen manier, binnen zijn of haar eigen vakgebied. Royal Avebe werkt daarbij op haar beurt aan succesvolle werknemers. Door onze mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen, willen we onze collega's maximaal tot waarde brengen. Zo krijgen medewerkers de ruimte om zich te blijven ontwikkelen. Daarnaast biedt Avebe jou als medewerker:

 • Diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Een eigen pensioenfonds;
 • Verschillende vitaliteitsprogramma's en mogelijkheden tot het krijgen van korting op fitness en fietsen;
 • Verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vergoeding van €25,- voor jouw zorgverzekering;
 • Een eigen CAO en salarishuis.

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maurice van Asperen, Manager Operational Excellence, tel.: .

Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan voor vrijdag 2 februari 2024.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelContinuous Improvement Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieFoxhol, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.avebe.com/job/Foxhol-Jr_-Operational-Excellence-Engineer/781417402/?feedId=null&utm_source=J2WRSS&utm_medium=rss&utm_campaign=J2W_RSS

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Hoogezand: