Jurist/ Juridisch Medewerker Company Care Management 23-09-2023

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Jurist/ Juridisch Medewerker Company Care Management 23-09-2023

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 


Het uitvoeringsmodel van CCM is gebouwd op 5 pijlers
In verband met het vertrek van de huidige functionaris, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.
Wie is Company Care Management, kortweg CCM?
CCM is een landelijk werkend consultancy-centrum met focus op het managen van de financiële en operationele processen en risico's rond arbeidsongeschiktheid en de daaraan gekoppelde wet- en regelgeving. Grote logistieke dienstverleners in het transport over het water en de weg mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Het team van CCM bestaat stuk voor stuk uit professionals ieder met hun eigen aandachtsgebied en georganiseerd vanuit een integrale aanpak.
Wat ga je doen?
Vooropgesteld, je krijgt een boeiende en afwisselende baan. Jouw werkterrein beperkt zich niet alleen tot de inhoudelijke kanten van het arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht, het schrijven van notities, brieven, strategische werkstukken etc., maar jij gaat ook met klanten (lees: directie en HR) aan tafel zitten om te praten over o.a. de financiële en strategische effecten van wet- en regelgeving en de weerslag er van op hun organisatie. Kortom, binnen de dynamiek van het bedrijfsleven werk jij op het snijvlak van actualiteit en toekomst en ben je in staat dossier technisch vijf jaar vooruit te kijken.
Daarnaast zet je trainingsprogramma's op en geef je ondersteuning aan de operationele activiteiten met je collega's op kantoor of op locatie bij de klanten.
Wie hebben wij op het oog?
Je bent een creatieve jurist met een analytisch en oplossingsgericht denkvermogen, breed geïnteresseerd en met een goede politieke antenne. Je schakelt tussen proces en inhoud en hebt oog voor detail.
Korte deadlines kun je goed aan, maar je schuwt ook langere uitzoekklussen niet. Je blijft luisteren en zorgvuldig zoeken naar oplossingen, ook als je gesprekspartner het niet met je eens is.
Met welk perspectief en vanuit welke levenservaring verrijk jij onze organisatie? En wat drijft jou om je in te zetten voor CCM?
We zijn benieuwd naar de ervaringen die jij meeneemt in jouw werk.
Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde academische juridische opleiding (master).
  • Een heldere schrijfstijl gecombineerd met een overtuigende en prettige communicatiestijl.
  • Een autonome dienstverlenende instelling en een pragmatische aanpak.
  • Je bent analytisch en creatief.
  • Beschikbaarheid 32-40 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 6.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Draag je bij aan het rendement van CCM dan kun je uiteraard rekenen op een bonus.
Het dienstverband wordt aangegaan met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJurist
Indicatie salaris (min – max]6100 – 6100
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieKolham, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.ccmbv.nl/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Hoogezand: