Kantinemedewerkers Voetbalvereniging HS '88 12-01-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Kantinemedewerkers Voetbalvereniging HS ’88 12-01-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Kantinemedewerkers

  • HS'88
  • »
  • Organisatie
  • »
  • Kantinemedewerkers

De kantinemedewerk(st)ers houden zich bezig met alle werkzaamheden in het clubhuis. Dit betekent de verkoop van consumptieve goederen op zaterdag en op de trainingsavonden.

Op zaterdag wordt er gewerkt in wisselende diensten. Er zijn ongeveer 35 clubhuismedewerkers, die met veel inzet en enthousiasme in goede harmonie samenwerken. Vele clubhuismedewerkers zijn gecertificeerd en hebben een cursus sociale hygie¨ne gevolgd. Steekproefsgewijs wordt er door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit gecontroleerd en worden lijsten en temperaturen van producten nauwgezet bijgehouden door de verantwoordelijke medewerkers van HS'88. Verder zijn er strenge regels met betrekking tot het verstrekken van zwak alcoholische dranken aan minderjarigen. Ook zijn er tijden op de zaterdag dat er geen alcohol wordt geschonken. Met name als de jeugd speelt is alcohol taboe.

Tijdens een zaterdag als er voor de competitie wordt gevoetbald bezoeken ongeveer 1000 mensen onze locatie. Vele bezoekers drinken een kopje koffie en moeten bediend worden door de medewerkers achter de bar. Het gezicht van HS'88 wordt mede bepaald door alle kantinemedewerkers en is daarom een uitdagende vrijwilligersbaan.

Annemiek Oost is verantwoordelijk voor de coo¨rdinatie en het logistieke gedeelte van het clubhuis als het gaat om het verstrekken van consumptieve goe deren. Verder is zij belast met het logistieke gedeelte met betrekking tot inkoop en voorraad bewaking. Hierbij is de continui¨teit gewaarborgd.

Er zijn nog nieuwe kantinemedewerkers nodig. Als u belangstelling heeft kunt u contact opnemen met Annemiek Oost ).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Klantenservice
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hs88.nl/462/kantinemedewerkers/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Hoogezand: