Klinisch Psycholoog De Forensische Zorgspecialisten 06-05-2024

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Klinisch Psycholoog De Forensische Zorgspecialisten 06-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Klinisch Psycholoog

de Waag Groningen

Vervaldatum: 03 juni 2024

 • 24 - 36 uur

  Per week

 • € 5.413,00 - € 8.903,00

  Loonindicatie

 • de Waag Groningen

  Locatie

Klinisch psycholoog
(24-36 uur per week)

Bij de Waag zijn we ervan overtuigd dat jongeren en volwassenen die delictgedrag vertonen de wens hebben voor verandering, maar hierbij hulp nodig hebben om dit te kunnen bewerkstelligen. Wil jij als behandelaar dit veranderproces begeleiden? En zodoende een belangrijke bijdrage leveren aan een veiligere samenleving? Dan komen we graag in contact met jou!

De Waag in Groningen betreft een relatief nieuwe polikliniek en is sinds de start continu in ontwikkeling. We bestaan uit een enthousiast en bevlogen multidisciplinair team dat uiteenlopend delictgedrag behandeld, zowel in verplicht als in vrijwillig kader. Daarnaast zijn we nog volop aan het uitbreiden. Zo zijn we recent gestart met het opzetten van een jeugd zorglijn. Ook bieden we ons zorgaanbod aan buiten de regio Groningen én in Penitentiaire Inrichtingen.

"Het uitgangspunt van behandeling bij de Waag is het verminderen van het recidive risico. Om dat te bereiken ga je als behandelaar samen met jeugdige of volwassene - en diens systeem - onderzoeken wat daar voor nodig is. Het is belangrijk om als behandelaar voorbij het delict te kijken en de mens er achter te valideren; een mens met een persoonlijke geschiedenis en daardoor ontstane onveilige patronen. Een open en nieuwsgierige houding en aandacht voor krachten zijn essentieel. Zodat de client vanuit een veilig contact kan werken aan het op een gezonde wijze vervullen van de basisbehoeften. Het werk bij de Waag voelt daardoor heel waardevol, zowel voor de veiligheid van onze maatschappij, als voor de unieke persoon en diens omgeving die bij je in zorg zijn." Behandelaar bij de Waag Groningen
Functie
Je bent regiebehandelaar binnen het behandelteam, waarbij je je eigen individuele caseload als behandelaar bedient en bent betrokken bij behandelingen van jouw collega's. Daarnaast:

 • Neem je wekelijks deel aan multidisciplinaire besprekingen waarin jouw expertise als specialist duidelijk naar voren komt.
 • Onderhoud je nauw contact met verwijzers en belangrijke ketenpartners zoals de
 • (jeugd)reclassering.
 • Draag je bij aan de opzet en implementatie van beleid en het verder ontwikkelen van het behandelaanbod. In overleg word je actief betrokken bij het vormgeven van nieuwe ontwikkelingen zoals de jeugdpoli en/of het creëren van aanbod in andere regio's en in P.I's.
 • Doe je voorstellen voor verbetering van de inhoud en kwaliteit van de zorg (innovatie en ontwikkeling).

Wat bieden wij
Werken in de forensische zorg, vraagt om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden, en alles daaromheen. Zo kun je op basis van een fulltime werkweek van 36 uur rekenen op:

 • Salaris tussen € 5.413,00 en € 8.903,00 bruto per maand (FWG 70 - 75)
 • 166 vakantie-uren en 35 levensfasebudget-uren.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Na een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Maar dat is nog niet alles. Wat dacht je van een jaarlijks individueel opleidingsbudget en balansbudget? Meer over ons werkgeverschap lees je hier .
Profiel

 • Je bent BIG-geregistreerd als Klinisch Psycholoog.
 • Heb je affiniteit met de forensische doelgroep en ben je in staat om bij onze cliënten de kwetsbare kant te zien.
 • Heb je ervaring met het diagnosticeren en behandelen van complexe problematiek waarvoor (deels) geen bestaande richtlijnen zijn.
 • Vind je het leuk om je kennis te delen en ben je op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten.
 • Sta je stevig in je schoenen, ben je flexibel, assertief en beschik je over de nodige humor. Je bent verbindend, integer en kan de-escalerend optreden.
 • Is ervaring met het behandelen van en diagnostiek bij jeugdigen en (jong)volwassenen met ernstige gedragsproblemen een duidelijke pré.
Organisatie
De Waag is de oudste en grootste aanbieder van ambulante forensische psychiatrie in Nederland. Wij zijn gericht op innovatie en koploper op het gebied van risicotaxatie en zorgprogrammering. Samen met de afdeling onderzoek werken we continu aan verbetering en ontwikkeling van de behandelinhoud. Toegankelijkheid en saamhorigheid kenmerken het werken bij de Waag.
Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.dewaagnederland.nl en www.dfzs.nl .
Interesse
Neem contact op met de Waag Noord, trebel @dewaagnederland.nl om je inhoudelijke vraag te stellen of om alvast kennis met ons te maken. Je bent welkom om een (dag)deel mee te lopen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGz-psycholoog
Indicatie salaris (min – max]5413 – 8903
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdfzs.nl/vacatures/klinisch-psycholoog-1129/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.