Kok Zinn 06-11-2023

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Kok Zinn 06-11-2023

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Kok

Aantal uur per week 28 - 36 uur per week

Werkgebied Groningen, Haren en Hoogezand

Ingangsdatum Per 1 december 2023

Dienstverband Onbepaalde tijd

Vacaturenummer 1017

Wil jij een glimlach toveren op het gezicht van onze gasten? Kom werken bij ZINN!

Je talenten inzetten voor onze bewoners en gasten? Vanuit ZINN Horeca en Receptie zoeken wij een enthousiaste collega voor de functie van

Kok

  • Met ingang van zo spoedig mogelijk;
  • 28-36 uur per week;
  • Onbepaalde tijd;
  • Weekenddiensten maken deel uit van je werkweek;
  • Je gaat werken in een van onze locaties in Haren, Groningen en/of Hoogezand

De baan

Als kok heb je een verantwoordelijke en leuke baan en werkt samen met collega koks van de verschillende locaties van ZINN. Jij zorgt er als facilitaire zorgverlener voor dat onze bewoners en gasten dagelijks van een goede en verse maaltijd kunnen genieten en onderhoudt contacten met de gasten in het restaurant. De koers voor de komende tijd is dat we gaan koken met verse regionale producten en er is volop ruimte voor je eigen creativiteit voor het bereiden van de maaltijden. Naast de gangbare maaltijden ben je in staat om à la carte te kunnen werken en in te gaan op specifieke wensen van onze bewoners en gasten. Hiermee maak jij het verschil!

En jij?

Je hebt een relevante opleiding tot kok op mbo-niveau en beschikt over meerdere jaren recente horeca-ervaring. Je bent een representatieve persoonlijkheid met goede sociale- coachende vaardigheden. Je hebt goede kennis van de allergenen en HACCP wet en regelgeving.

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Circa 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit. ZINN Horeca en Receptie richt zich primair op de maaltijdverzorging aan bewoners en bezoekers van ZINN en op het ontvangen en wegwijs maken van zowel de binnenkomende als verblijvende gast. Je zou ZINN Horeca en Receptie de gastheer/gastvrouw van ZINN kunnen noemen.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris op basis van de CAO VVT fwg 30, afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN Horeca en Receptie heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze baan? Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Marian Tuinstra (leidinggevende horeca en receptie) op nummer .

Reageren?

Solliciteer voor 15 november 2023 via de solliciterenknop. De gesprekken zijn gepland op 20 november.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKok
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij/vacatures-2/kok

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.