Maintenance Engineer Headhuntersteam 07-02-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Maintenance Engineer Headhuntersteam 07-02-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Als Maintenance Engineer is het jouw belangrijkste doel om een zo hoog mogelijke technische beschikbaarheid van de productiemiddelen te genereren. Jij bent dagelijks bezig met het onderhoud van en draagt de verantwoordelijkheid voor het up-to-date houden van het onderhoudssoftware pakket. Jij hebt een coachende en adviserende rol met betrekking tot de technische dienst. Samenwerking met de RST-teams en de afdeling Preventive Maintenance zijn cruciaal voor de continue  verbeteringen van de werkzaamheden en processen in de fabriek. Jij leidt de unit/site overstijgende breakdown analyses. Bovendien ben jij bekend met SAP-PM en zorg jij dat de onderhoudsstrategieën in het systeem worden gezet. Jij geeft training in onderhoud werkmethodieken en draagt bij aan het succesvol vervullen van KPI’s en het reduceren van afval. Jij participeert in Mechanical Supervisor en Electrical Supervisor vergaderingen volgens vastgestelde MCRS. Jij werkt samen met andere fabrieken om de onderhoudsstandaarden zo effectief mogelijk te houden.

Vacature eisen

  • Jij beschikt over HBO denk in de richting van Werktuigbouwkunde of Technische bedrijfskunde;
  • 35 jaar ervaring in een soortgelijk bare rol;
  • Kennis van onderhoudsconcepten en systemen;
  • Jij beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Jij krijgt energie van het motiveren en coachen van mensen;
  • Jij bent in staat op elk niveau te communiceren;
  • Jij bent ondernemend en initiatiefrijk.

 

FunctietitelMaintenance Engineer
Indicatie salaris (min – max]3700 – 4200
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensk.damhof@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/maintenance-engineer-5
Type contractVast
BrancheTechniek, Industrie
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/maintenance-engineer-5

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.