Managementassistent Elker 13-05-2024

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Managementassistent Elker 13-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Contact:

Snel naar

 • Adviezen corona op Elker locaties
 • Werken bij
 • Servicepunt JeugdzorgPlus

Volg Elker via:

Managementassistent Viyuna

Datum 13-05-2024 Salaris Schaal 6 Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd, met kans op vast dienstverband Nummer 4941 Locatie Elker Ingangsdatum Zo snel mogelijk Sluitingsdatum 26-05-2024

Viyuna, Elker jeugdhulp en Onderwijs

16 uur

Verbindend | deskundig | moedig

We hebben echt fantastisch werk! Elke dag gaan we voor een veilige toekomst voor elk kind. Met meer dan 600 collega's zetten we onze ervaring én expertise dagelijks daarvoor in. Elker helpt ouders, kinderen, jongeren en scholen in Noord-Nederland bij complexe opgroei-, onderwijs- en opvoedvragen.

Viyuna, onderdeel van Elker, zorgt in samenwerking met voogdijinstelling Nidos voor kleinschalige opvang en begeleiding van alleenstaande minderjarige vreemdelingen. Dit zijn jongeren die zonder ouders of verzorgers naar Nederland zijn gekomen, vaak gevlucht vanwege oorlog, terreur of politieke onveiligheid. Bij Viyuna zijn we per direct op zoek naar een managementassistent.

Wat ga je doen?

In de functie van managementassistent ben je de rechterhand en steunpilaar van de manager en teamleiders van Viyuna. Je ondersteunt in organisatorische, administratieve en secretariële werkzaamheden. Concreet betekent dit dat je de agenda's en mailboxen beheert en de voortgang bewaakt van gemaakte afspraken. Je bereidt overleggen voor, notuleert en bewaakt de uitvoering van actiepunten. Je werkt proactief en voert ondersteunende en voorbereidende managementtaken uit.

Je maakt deel uit van een team managementassistenten waar samenwerken, kwaliteit, klantvriendelijkheid en werkplezier centraal staan.

Wie ben jij?

Je bent proactief, zelfstandig en vindt het prettig om zaken uit handen te nemen en deze te coördineren. Tijdens de werkzaamheden sta je stevig in je schoenen en je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Het kost jou geen moeite om in te spelen en aan te sluiten bij de wensen van in- en externe klanten. Jouw profiel voldoet verder aan de volgende zaken:

 • Afgeronde opleiding secretaresse of managementassistent op MBO+ niveau;
 • Bij voorkeur ervaring in de (jeugd)zorg;
 • Je bent uitstekend thuis in het MS Office pakket, in het bijzonder Outlook;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Kennis van en inzicht in administratieve processen.

Wat biedt Elker jou?

Bij Elker zijn we ons bewust van onze constant bewegende omgeving. Dit betekent dat we ontwikkeling heel belangrijk vinden, die van onze medewerkers en die van onze jongeren en hun omgeving. Dat maakt dat je als collega bij ons niet stil hoeft te staan, er is ruimte voor verdere opleiding en individuele maatwerkafspraken. En natuurlijk hebben we kundige en leuke collega's. Daarnaast kun je gebruik maken van bedrijfsfitness en we hebben een bedrijfsfietsenplan.

De arbeidsvoorwaarden

 • Je werkt 16 uur per week;
 • Je start met een contract voor 1 jaar (met de intentie tot vast);
 • Je valt in de CAO Jeugdzorg en bent ingedeeld in schaal 6;
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld én 8,3% eindejaarsuitkering;
 • Je krijgt een tegemoetkoming voor een zorgverzekering en een tegemoetkoming woonwerk-verkeer;
 • Je krijgt een prima pensioen geregeld via PFZW.

Enthousiast en/of nieuwsgierig?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? We nodigen je van harte uit om bij ons te solliciteren. Dit kan eenvoudig via de button 'Reageer op deze vacature'. Wil je eerst meer specifieke informatie neem dan contact op met , manager Viyuna Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met de afdeling PO&O via (PO&O). Solliciteren kan tot 27 mei

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagement Assistent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.elker.nl/vacatures/managementassistent-viyuna-4941/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.