Medewerker Restaurant Zinn 21-12-2023

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Medewerker Restaurant Zinn 21-12-2023

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Medewerker Restaurant | De Burcht

Aantal uur per week 20 - 24 uur per week

Werkgebied Hoogezand

Dienstverband Onbepaalde tijd

Opleidingsniveau Overig

Vacaturenummer 1045

Medewerker Restaurant

Voor onze locatie De Burcht in Hoogezand zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van medewerker Restaurant.

  • 20-24 uur per week;
  • met ingang van zo spoedig mogelijk.

De baan

ZINN heeft werk waar jij van betekenis kunt zijn! Jij deelt onze passie voor gastvrijheid, eten en drinken en het welbevinden van de gasten. Mede door jouw inzet ervaren onze gasten de gastvrijheid waar ZINN voor staat. Tot onze gasten behoren de bewoners, familie, kennissen en vrienden alsmede buurtbewoners en het personeel van ZINN.

Als Medewerker Restaurant werk je in de keuken, in de bediening en achter het buffet in het restaurant in onze locatie De Burcht in Hoogezand. Je weet op de juiste manier het onze gasten naar de zin te maken. Je maakt onderdeel uit van een hecht en enthousiast team.

ZINN Locatie De Burcht

De Burcht is een woonzorglocatie te Hoogezand. Ongeveer 200 bewoners ontvangen zorg, begeleiding, verpleging, behandeling en/of ze verblijven er om te revalideren. De bewoners ervaren De Burcht als een prettige en sfeervolle locatie met een compleet aanbod. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een winkeltje, een wekelijkse markt, de kapper, een alzheimertuin en een fysioruimte voor behandeling. Er is aandacht voor elkaar en de Groningse cultuur speelt een belangrijke rol. Het moderne en grote restaurant en De Buurthuiskamer zijn een aanwinst voor de buurt, bezoekers en bewoners. Vanuit De Burcht biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt.

Naast woonzorglocatie De Burcht heeft ZINN 58 ruime, moderne zorg- en huurappartementen voor ouderen met een indicatie voor lichte tot intensieve zorg gebouwd. Wooncomfort staat voorop in de woontoren de Veste. Een team van zorgprofessionals biedt verzorging, verpleging en begeleiding in de Veste. Ontmoeting, activiteiten en faciliteiten als het restaurant, een minisupermarkt, de kapper en de behandelruimte voor fysiotherapie in De Burcht zijn op loopafstand bereikbaar.

En jij?

Jij bent een aanpakker met horeca ervaring en hebt affiniteit met de doelgroep. Je beschikt over een representatieve, persoonlijkheid met goede sociale vaardigheden en je kunt zelfstandig werken. Je bent breed inzetbaar in de restaurants en keukens en hebt kennis van HACCP.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris, FWG 20 CAO VVT, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Naast een marktconforme beloning volgens de CAO kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo hebben we een mooi secundair pakket met pensioen, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie.

Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Hilma Eggens, Leidinggevende Facilitaire Zaken, Horeca en Receptie, telefoonnummer .

Reageren? Solliciteer vóór 15 januari 2024 via de solliciteerbutton, na ontvangst van je sollicitatie nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Restaurant
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)20 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij/vacatures/medewerker-restaurant-locatie-de-burcht

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.