Monteur Laad Cargotec 05-05-2024

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Monteur Laad Cargotec 05-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Groningen, NL

Monteur Laad- en Lossystemen

As pioneers and global leader, is ambitious to write forward our success story, inspiring and shaping our industry. The world in which we operate with our class-leading products, intelligent services and innovative digital solutions is constantly changing.

Together, we keep everyday life moving to build a better tomorrow.

Monteur Laad- en Lossystemen - Groningen

Kan jij een kraan, afzetinstallatie of meeneemheftruck weer zo goed als nieuw maken? Dan hebben wij dé job voor jou! Als monteur laad- en lossystemen krijg je te maken met diverse technische uitdagingen. Of je nu storingen oplost, keuringen uitvoert of samen met je collega's complexe reparaties verricht; geen dag is hetzelfde!

Storingen oplossen aan kranen, afzetinstallaties, en meeneemheftrucks; daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Je lost niet alleen storingen op, maar voert ook periode keuringen uit en samen met je collega's voer je reparaties uit. Lijkt het je mooi om binnen in onze servicewerkplaats te sleutelen aan grote machines? Dan zit er maar één ding op: zo snel mogelijk reageren!

Dit zijn je werkzaamheden als monteur laad- en lossystemen

 • Je bouwt onze nieuwe producten op nieuwe vrachtwagens en draagt zorg voor een perfecte aflevering.
 • Acute storingen lokaliseren en oplossen (elektrisch, hydraulisch en mechanisch).
 • Uitvoeren van preventief en periodiek onderhoud.
 • Je helpt klanten met het in beweging houden van al hun transportmaterieel.
 • Samenwerken met enthousiaste en zeer prettige collega's.
 • In de werkplaats sleutelen aan de gaafste machines.

Dit breng je mee als monteur laad- en lossystemen


Wij zorgen ervoor dat het jou als monteur aan niets ontbreekt. We hebben een volledig uitgeruste werkplaats die van alle gemakken voorzien is. We bieden je structuur én je kunt hier alles doen, van begin tot eind.

 • Mbo 3 of 4 diploma richting techniek.
 • Je kunt technische schema's lezen.
 • Ervaring met diverse lasprocessen is een pre
 • De klanten staan bij jou op nummer 1. Als iets moet worden afgemaakt dan ga je door tot het klaar is.

Over


is wereldwijd de grootste leverancier van laad- en lossystemen, intelligente services, slimme en verbonden oplossingen voor het wegtransport. Het aanbod van omvat toonaangevende laad- en losapparatuur, waaronder autolaadkranen van , EFFER en ARGOS, LOGLIFT- en JONSERED-bosbouw- en recyclingkranen, MOFFETT- en PRINCETON-meeneemvorkheftrucks, MULTILIFT-portaalarm- en haakarmsystemen, laadkleppen onder de merken ZEPRO, DEL en WALTCO.

Als industrieel pionier en met een bijna 80-jarige historie om trots op te zijn streeft ernaar om de preferred partner en solution provider voor zijn klanten te zijn en vorm te geven aan de toekomst van intelligent laden en lossen. is onderdeel van Cargotec Corporation.

Benelux heeft in totaal acht vestigingen. De hoofdlocatie is gevestigd in Meppel, andere vestigingen heeft in Groningen, Zaltbommel Rotterdam, Elsloo, Venray, Best en Waterloo (BE). Er werken in totaal meer dan 200 medewerkers en de hoofdfocus bestaat uit de verkoop, engineering, service- en opbouw van nieuwe -installaties op vrachtwagens van onze klanten.

Wat we je bieden als monteur laad- en lossystemen

 • Salaris van minimaal €3.068,- en maximaal €3.769,- bruto per maand
 • Jaarcontract, reiskostenvergoeding en een collectieve zorgverzekering
 • 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Stabiele en financieel gezonde werkgever.

Ben jij de monteur laad- en lossystemen die wij zoeken? We vertellen je graag nog meer over de vacature en de mogelijkheden die we kunnen bieden.

's offering encompasses class-leading load-handling equipment, including loader cranes, LOGLIFT and JONSERED forestry and recycling cranes, MOFFETT truck mounted forklifts, MULTILIFT demountables, and tail lifts under the ZEPRO, DEL, and WALTCO fabrands. 's ProCareTM service, award-winning HiVisionTM crane control system, and HiConnectTM platform demonstrate our constant drive to provide intelligent services and connected solutions that add value to our customers. www..com

is part of Cargotec.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelStoringsmonteur
Indicatie salaris (min – max]3068 – 3769
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://jobs.cargotec.com/Hiab/job/Groningen-Monteur-Laad-en-Lossystemen/967295401/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.