Orthopedagoog Psycholoog Via Socium 24-04-2024

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Orthopedagoog Psycholoog Via Socium 24-04-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Ontdek jouw passie voor het behandelen van leerlingen met dyslexie als orthopedagoog psycholoog

 • Full Time
 • Part Time
 • Gelderland Utrecht Ede Opheusden Ochten Kesteren Harskamp Veenendaal Vriezenveen Rijssen Almelo Epe Gortel Vaassen Nunspeet Donkerbroek Ommen Mariënberg
 • 2 maanden geleden geplaatst
 • €3000,- tot €3600,- EUR / Maand

Via Socium verzorgen in samenwerking met Driestar educatief diagnose en behandeling van dyslexie en vinden het belangrijk dat kinderen met dyslexie een optimaal niveau van lezen en spellen bereiken. Draag jij bij om deze kinderen passende hulp te bieden? Ben jij orthopedagoog, of psycholoog, of logopedist, dan nodigen je uit om te solliciteren. Wij zoeken behandelaren in uiteenlopende regio's 24-32 uur. Dyslexiebehandelaren Behandelaren voeren in opdracht van Driestar educatief zorgtrajecten uit. Via Socium zoekt op korte termijn voor uiteenlopende regio's dyslexiebehandelaren voor onderzoek en behandeling in:

 • Ede, Opheusden, Ochten, Kesteren, Harskamp, Veenendaal;
 • Vriezenveen, Rijssen, Almelo;
 • Epe, Gortel, Vaassen, Nunspeet, Donkerbroek;
 • , Ommen, Mariënberg.
Wie zoeken wij? Wij zoeken professionals met een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie (Master), die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van dyslexiezorg. Tevens heb je jouw BAPD, basisaantekening psychodiagnostiek, behaald. Ook mensen met een opleiding logopedie én nascholing op het gebied van dyslexie nodigen we uit om te reageren. Je bent in het bezit van een eigen auto. We handelen vanuit het ideaal van Driestar educatief, om mooie en kwalitatief hoogwaardige zorgtrajecten uit te voeren, met respect voor christelijke normen en waarden en een werkwijze die kinderen en jongeren raakt. Dat hen iets meegeeft waar ze heel hun leven profijt van hebben. Via Socium zoekt professionals voor de zorgtrajecten, die met deze idealen kunnen werken. Wat bieden wij? Ter voorbereiding op het werk als dyslexiebehandelaar volg je de training Letterlicht van één van de orthopedagogen of psychologen die in dienst is bij Driestar educatief. Via Socium neemt gemotiveerde professionals in dienst en biedt een marktconform salaris. Dit gecombineerd met een aantrekkelijke leerlijn, waardoor werkervaring en persoonlijke groei/ontwikkeling de essentiële basis vormen voor een perspectiefrijke loopbaan. Om de inzet op werk relevant te maken voor jezelf en voor de organisatie, gaan we uit van een minimum inzet van gemiddeld 16 tot 32 uur per week (bespreekpunt). We hanteren een jaar-uren-systematiek, dat flexibiliteit biedt in een sector waarin het werk uitgevoerd wordt in 40-42 (school)weken per jaar. Organisatie Bij het accepteren van de uitvoering van een opdracht bespreekt Via Socium met de professional:

Ons label staat voor bondgenoot zijn in de loopbaan van mensen. Als bondgenoot zijn we vooral sparringspartner, deelgenoot, medestander, medestrijder als het nodig is, partner en vriend.

Contact

Onlandweg 9, 9482 TC Tynaarlo 085 - 0600 705 IBAN: NL06RABO

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrthopedagoog
Indicatie salaris (min – max]3000 – 3600
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieTynaarlo, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.viasocium.nl/vacature/orthopedagoog-psycholoog-logopedist-voor-het-behandelen-van-leerlingen-met-dyslexie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.