Planner a Kikkoman Foods Europe 12-12-2023

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Planner a Kikkoman Foods Europe 12-12-2023

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Bottling A

Miljoenen mensen overal ter wereld kennen en gebruiken de natuurlijk gebrouwen sojasaus van Kikkoman. Meer dan 7.000 mensen werken mee aan de ontwikkeling van ons van oorsprong Japanse bedrijf. Kikkoman heeft wereldwijd 11 productielocaties welke zijn gevestigd in Japan, de Verenigde Staten, Singapore, Taiwan, China, Brazilië en Nederland.

Vanuit het Groningse Sappemeer, waar ongeveer 200 mensen werken, produceert Kikkoman Foods Europe B.V. de sauzen voor Europa en een groeiend aantal landen buiten Europa. Voor deze locatie zijn wij voor de Bottling afdeling op zoek naar een Bottling Planner A .

Europa is de groeimarkt binnen de Kikkoman Group. Onze productie in Sappemeer groeit jaarlijks gemiddeld 10%. Dit maakt dat wij binnen Kikkoman nooit stil zitten, altijd wordt de fabriek wel ergens uitgebreid.

Wat ga je doen?

Binnen de Bottling afdeling vullen wij jaarlijks vele miljoenen liters sojasaus af. De consument vraagt om een steeds grotere diversiteit aan producten, die wij op ieder gewenst moment moeten kunnen leveren. Onze afdeling Bottling afdeling levert hieraan een belangrijke bijdrage.

Als Bottling Planner A ben je samen met je collega planners verantwoordelijk voor het zo optimaal mogelijk plannen en bijsturen van het afvulproces. Hierbij houd je rekening met de verschillende soorten sauzen, runvolgordes, levertijden, klantwensen en gepland onderhoud aan de machines. Je anticipeert op de behoeftes van de klant, rekening houdend met het beschikbare personeel en materiaal. Hierbij heb je veelvuldig contact met de verschillende afdelingen binnen Kikkoman. Je bewaakt de voortgang van de planning en grijpt tijdig in als zich knelpunten voordoen.

Wie ben jij?

Jij bent een leergierige en proactieve starter met oog voor detail. Je kunt goed plannen en organiseren en omgaan met deadlines. Probleemoplossend vermogen is voor jouw vanzelfsprekend en je werkt graag in een dynamische omgeving. Je vindt het leuk om bezig te zijn met het finetunen en optimaliseren van de planning en jouw goede communicatieve vaardigheden maken jou een waardevolle teamspeler.

Jij hebt:

  • bij voorkeur een relevante hbo opleiding, maar minimaal een MBO-4 opleiding afgerond;
  • affiniteit met planning en logistiek;
  • interesse in procesoptimalisatie;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Kikkoman biedt:

  • een uitdagende startersfunctie bij een continu groeiende organisatie;
  • een informele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • arbeidsvoorwaarden als een levensfase budget, premievrij pensioen, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.

Wil jij meer weten over Kikkoman, onze producten en het productieproces? Kijk dan op www.kikkoman.nl .

Word jij enthousiast van bovenstaande? Mail dan jouw cv en korte motivatiebrief naar hr@ remove-this. kikkoman.nl t.a.v. .

Company:
Kikkoman Foods Europe B.V.

Address:
de Vosholen 100, 9611TG Sappemeer

Contact:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProductieplanner
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kikkoman.nl/werken-bij-kikkoman/bottling-planner-a

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.