Planner Headhuntersteam 07-05-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Planner Headhuntersteam 07-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Als planner verzorg jij de middellange termijn planning en bepaal jij de kaders van de korte termijn planning. Jij benoemt de operationele en tactische riscio’s. Jij voorziet het (asset)management van input over latest estimate en capaciteit. Jij anticipeert op onvoorziene situaties en bent hierbij de contactpersoon voor verschillende stakeholders. Jij rapporteert op basis van de input van BI aan de manager over de voortgang van de financiën, aantallen en prognoses. Jij draagt verbetervoorstellen en scenario’s aan voor risicobeheersing van de uitvoeringscapaciteit om voorspelbaarheid richting stakeholders te bieden. Jij stelt samen met de PFM’er en eventueel collega LTP’er het toegewezen deel van de jobplanning op met overige betrokkenen conform het PVA. Jij stemt het jaarorderboek af met de opdrachtgever op basis van prioriteit en beschikbare capaciteit en middelen. Jij verzorgt de acceptatie van werkopdrachten van de opdrachtgever en beoordeelt deze op kwaliteit en uitvoerbaarheid. Jij initieert een 4-6 wekelijks overleg met PMers van de projecten, zodat mijlpaal en C&U bijstellingen uitgevoerd kunnen worden in Primsa en koppelt de resultaten terug aan de PMer. Jij levert volgens planning alle stappen om te komen tot een AsM en EBS geaccepteerd en goedgekeurd JOB.

Vacature eisen

  • Jij beschikt over HBO denk en werkniveau;
  • Jij bent in bezit van een BVCA;
  • Jij hebt minimaal 5 jaar aan werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Jij hebt kennis van planningsmethodieken en planningsystemen;
  • Jij hebt kennis van agile werken;
  • Jij bent klantgericht en digivaardig;
  • Jij bent sterk resultaatgericht en stressbestendig.

 

FunctietitelPrimavera Planner
Indicatie salaris (min – max]3300 – 3800
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensk.damhof@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/planner-4
Type contractVast
BrancheEnergie/Gas/Water, Zakelijke dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/planner-4

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.