Praktijkverpleegkundige vluchtelingenopvang in Groningen Maandag 03-05-2024

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Praktijkverpleegkundige vluchtelingenopvang in Groningen Maandag 03-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Over de functie

Sinds de zomer van 2021 is het aantal aanvragen voor asielopvang sterk gestegen. Dit vraagt niet alleen om meer opvangfaciliteiten, maar ook om beter georganiseerde zorg. Als praktijkverpleegkundige in asielzoekerscentra ben jij verantwoordelijk voor de behandeling van laagcomplexe problemen. Daarnaast begeleid je patiënten met chronische aandoeningen zoals diabetes mellitus, astma of COPD tijdens de spreekuren. Je werkt nauw samen met huisartsen, POH-GGZ en doktersassistenten, en werkt onder hun eindverantwoordelijkheid.

Je werkdag als praktijkverpleegkundige is afwisselend en uitdagend. Je voert gesprekken met patiënten die verblijven in asielzoekerscentra, waarbij je behandelingen uitvoert en passend zorgadvies geeft. Meestal werk je tijdens kantooruren, maar je bent flexibel en bereid om af te wijken indien nodig. Je kunt zelfstandig werken en draagt graag verantwoordelijkheid. Daarnaast vind je het een leuke uitdaging om contact te leggen met mensen die de Nederlandse taal (nog) niet volledig beheersen.

Wat krijg je van ons?

 • Een mooi salaris gebaseerd op schaal 7 CAO huisartsenzorg: minimaal €3690,52 en maximaal €4841,05 afgestemd op jouw werkervaring;
 • Een vast contactpersoon bij Maandag® bij wie je terecht kan met al je vragen;
 • Een mooie uitdaging waar jij een grote maatschappelijke bijdrage levert;
 • Ongelimiteerde reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen gebaseerd op een 40-urige werkweek;
 • Pensioensopbouw en een eindejaarsuitkering gebaseerd op CAO huisartsenzorg.

Functie eisen

 • Een diploma HBO-Verpleegkunde;
 • Een geldige BIG-registratie;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld in een ziekenhuis of in de GGZ;
 • Je bent bereid om vanaf jouw woonplaats maximaal een uur te reizen naar de nabije AZC's;
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar;
 • Een rijbewijs B en een auto.

Over het bedrijf

Deze organisatie is verantwoordelijk voor het verlenen van zorg voor asielzoekers woonachtig op de COA locaties. De asielzoeker kan bij de organisatie terecht voor een afspraak met een zorgprofessional zoals de doktersassistent, verpleegkundige, POH-GGZ of huisarts. Dit gebeurt via huisartsenpraktijken op de asielzoekerscentra met een telefonische achterwacht; de Praktijklijn.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Praktijkverpleegkundige vluchtelingenopvang in Groningen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPraktijkverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3691 – 4841
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevenscalista.vananken@maandag.nl , 31651314303 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108215602?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.