Projectbegeleider Kwartier Zorg & Welzijn 11-02-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Projectbegeleider Kwartier Zorg & Welzijn 11-02-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Projectbegeleider (m/v) - Present

Extra informatie

Stichting Present

Omschrijving werklocatie

Midden-Groningen

E:

T:

A: Laan van de Sport 2, 9603 TG Hoogezand

Present Midden-Groningen koppelt hulpaanbod aan hulpvraag. Een groep biedt aan om iets voor een ander te doen (schilderen, tuin opknappen, verhuizenenz.)) Hulpverleners geven aan Present door door wie hulp nodig heeft. Dit zijn mensen die geen netwerk hebben, geen financiële middelen hebben of waarbij de gezondheid hen in de steek laat. Is er een match.. dan spreken we van een project!

Voor het voorbereiden en uitvoeren van projecten zoekt Stichting Present Midden-Groningen een vrijwilliger voor de functie van: Projectbegeleider (m/v)

Je bereidt projecten voor. Het aantal projecten is per maand verschillen. Dat ligt aan vraag en aanbod! Per project ben je ongeveer 8 uur aan de slag. In deze functie heb je contact met vrijwilligers, hulpverleners en hulpontvangers.

Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en de uitvoering van een project: het maken van afspraken en communicatie met de verschillende partijen.

Een belangrijk deel van het voorbereidende werk gebeurt op kantoor of vanuit je huis. Daarnaast breng je bezoeken aan locaties waar de projecten worden uitgevoerd en ben je bij de opstart en sluiting van projecten aanwezig. De eindverantwoording ligt bij de projectcoördinator.

Vaardigheden en kwaliteiten

Je kunt goed organiseren, bent flexibel en hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je kunt inschatten hoe lang een klus zal duren en wat er voor nodig is.

Voordat je zelfstandig aan het werk gaat als projectbegeleider krijg je natuurlijk begeleiding. Je gaat een aantal keren mee met iemand die ervaring heeft. Regelmatig is er werkoverleg. Eén keer per jaar is er een bijeenkomst voor alle betrokken vrijwilligers. In deze bijeenkomst evalueren we de werkwijze en passen deze zo nodig aan.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectbegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 8
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kwartierzorgenwelzijn.nl/vacature/projectbegeleider-m-v/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.