Projectleider Akkodis 12-10-2023

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Projectleider Akkodis 12-10-2023

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Als projectleider lever je een belangrijke bijdrage aan en heb je een centrale rol in investerings- en instandhoudingsprojecten. In deze functie leidt jij vaak meerdere projecten tegelijk die gericht zijn om groei, innovatie en continuïteit doelstellingen voor de fabrieken in Hoogezand te behalen.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een toonaangevende producent als het gaat om het bevorderen van de hygiëne. Van poetsdoeken tot luiers. Dit van origine Zweedse bedrijf heeft meerdere locaties in Nederland. Voor de locatie in Hoogezand zijn we op dit moment op zoek naar een projectleider fabriek. Op deze locatie worden incontinentie producten en luiers geproduceerd. De plant in Hoogezand bestaat uit 3 fabrieken met 20 productielijnen, in totaal zijn er op deze locatie ongeveer 550 medewerkers werkzaam. Dagelijks vinden zo’n 2.250 pallets met eindproducten hun weg naar klanten en distributiecentra in de hele wereld. Veilig werken, verantwoordelijkheid voelen voor het werk wat je uitvoert en werkplezier staat hoog in het vaandel. Van jou wordt verwacht dat je meedenkt in het proces en dat je jezelf door wilt blijven ontwikkelen.

Welke werkzaamheden kom je tegen als projectleider?

Je werkt in deze functie samen met nog 6 collega’s welke allemaal werkzaam zijn in hun eigen expertisegebied. Jij voelt eigenaarschap voor de projecten welke je begeleid. Dit kunnen grote, centraal geïnitieerde innovatieprojecten zijn. Maar ook projecten die vanuit de fabrieksbehoefte naar voren komen. Je kunt daarbij denken aan het neerzetten van complete nieuwe productielijnen in een internationale samenwerking tot het ombouwen van machines op basis van nieuwe productiespecificaties. Alles in een complexe fabrieksomgeving waar logistieke- en technische processen zeer nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd.

Als projectleider leidt je projecten op mechanisch, elektrisch of bouwkundig gebied. Vanuit onze opdrachtgever is het uitgangspunt dat alle projecten FTR (First Time Right) worden opgeleverd. Voor de aan jou toegewezen projecten maak je zelf de benodigde tijd-, resource- en communicatieplannen, doe je de investeringsaanvragen en zorg je voor de opvolging daarvan.

Als projectleider geef je leiding aan alle in- en externe medewerkers die bij de uitvoering en implementatie van het project betrokken zijn tot het moment van oplevering van het project aan de operatie.

Het is jouw enthousiasme en vasthoudendheid waarmee je de teamleden motiveert en stimuleert om de gestelde doelen te behalen, dat er ook voor zorgt dat jouw projecten succesvol worden afgerond. Jij zorgt er voor dat alle betrokkenen voortdurend geïnformeerd zijn over de stand van zaken en over de juiste informatie kunnen beschikken zodat de juiste beslissingen genomen kunnen worden. Waarbij je tijdens de voortgang veiligheid op de werkvloer steeds nauwlettend in het oog houdt en er voor zorgt dat de wettelijke normen en richtlijnen voor project uitvoering worden gevolgd.

Herken jij je in het volgende profiel?

Jij krijgt energie van het motiveren van vakkundige mensen en neemt ze mee in veranderingen. Om het proces te optimaliseren en resultaten te verbeteren, overtuig je je stakeholders en zorg je voor verbindingen. Jouw leiderschaps-, analytische en probleemoplossende vaardigheden zijn daarvoor onmisbaar. Je bent nauwgezet in uitvoering van werkzaamheden. Jij laat je door tegenwind niet van je stuk brengen. Integendeel: een positief-kritische blik kun je juist waarderen. Ook communiceer je net zo makkelijk met Mt-leden, operators in de productieteams en afdelingsmanagers van de productielijnen. En heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, ook in het Engels.

Functie-eisen;

• Je beschikt over een hbo bachelor of -master in een technische richting;

• Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring met het leiden van projecten en projectmatig werken;

• Je hebt minimaal 5 tot 7 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een geautomatiseerde productie-omgeving;

• Het is pre als je ervaring hebt opgedaan met verbetermethodes en lean manufacturing, zoals Total Productive Maintenance of Lean;

• Daarnaast heb je kennis van Autocad, MS Office. Kennis van systemen zoals SAP is een pre.

Bij deze functie gaat de voorkeur uit naar de eerste periode detacheren waarna overname bij de klant plaatsvind.

Reageren of wil je meer informatie?

Bel dan met Renate Schut op 06 82089037 of mail je cv naar renate.schut@akkodisgroup.com

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Bronbemaling
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensrenate.schut@akkodisgroup.com , 682089037 onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek, Industrie
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.