Projectleider Vastgoedonderhoud Headhuntersteam 30-11-2023

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Projectleider Vastgoedonderhoud Headhuntersteam 30-11-2023

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Als Projectleider Vastgoedonderhoud ben je werkzaam binnen de afdeling vastgoed. Deze afdeling zich richt op schilderwerk, beglazing, projectstoffering, wandbekleding en timmerwerkzaamheden. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het coördineren en realiseren van projecten binnen Noord-Nederland. Hierbij stel je offertes en begrotingen op en zorg je ervoor dat je juiste materialen besteld worden. Deze verantwoordelijkheid ligt ook bij de vakmannen en in deze gevallen hoeft er enkele een controle uitgevoerd te worden. Het verwerken van projectinformatie gaat via een innovatief, digitaal systeem om de dagelijkse gang van zaken te vereenvoudigen. Zo kunnen uren en bestelbonnen gemakkelijk gecontroleerd worden en kun jij als projectleider beschikken over actuele projectinformatie. Hierdoor ontstaat een duidelijk overzicht met betrekking tot uren, inkoop materialen en onder aanneming.

Je hebt een coachende rol richting werknemers en bent in staat op lange termijn relaties op te bouwen met klanten. Je werkt proactief mee aan een veilige werkomgeving en ondersteund onze KVGM manager op projectniveau. Om de continuïteit te waarborgen woon je voortgangsgesprekken bij gezamenlijk met de opdrachtgevers en de desbetreffende collega’s en derden.

Vacature eisen

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als werkvoorbereider of projectleider;
  • Affiniteit met het verduurzamen van vastgoed;
  • Ervaring in de schilderbranche (voorkeur);
  • Sterk bouwkundig inzicht;
  • Beschikking over goede computervaardigheden;
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan door te klikken op de sollicitatiebutton. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met Paul Sporrel van Headhuntersteam via tel: 050 526 88 84 of p.sporrel@headhuntersteam.nl

 

FunctietitelProjectleider Baggerwerken
Indicatie salaris (min – max]4100 – 4600
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensp.sporrel@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectleider-vastgoedonderhoud-14
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Makelaardij/Vastgoed
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectleider-vastgoedonderhoud-14

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.