Stage Marketing & Communicatie Stichting VRIJDAG 25-04-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Stage Marketing & Communicatie Stichting VRIJDAG 25-04-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Over ons Stage Marketing & Communicatie

  • Gepubliceerd op: 24 april 2024
  • Een stage van 32 of 36 uur per week voor minimaal een half jaar.

Ben jij creatief, nauwkeurig, een doorpakker en heb je affiniteit met kunst en cultuur? Dan zoeken we jou! Wij hebben per ingang van september 2024 (of startdatum in overleg) een stageplek op de afdeling marketing & communicatie van VRIJDAG!

De organisatie

In de gemeente Groningen biedt VRIJDAG cursussen en lessen muziek, theater en beeldende kunst. Ook verzorgt VRIJDAG aanbod voor het onderwijs, verlengde schooldag en is zij in een aantal wijken actief met cultuurcoaches. We hebben negen Open Studio's in de gemeente Groningen speciaal voor jongeren. In de hele provincie Groningen stimuleert VRIJDAG met POPgroningen popmuziek van Groningse bodem en via het KultuurLoket maakt VRIJDAG amateurkunst mogelijk met advies en ondersteuning.

Dit kun je leren bij VRIJDAG

Voor al onze activiteiten bedenken we marketingacties en deze voeren uit. Wil jij in de praktijk leren hoe je een goed persbericht schrijft en wil je bedreven worden in InDesign en MailChimp? Na je stage maak je net zo makkelijk een catchy Instagram story als een heldere doelgroepanalyse!

We bieden

Een stage van 32 of 36 uur per week voor minimaal een half jaar. Werkervaring in een dynamische en creatieve omgeving. Je wordt onderdeel van een gezellig team van vijf professionals, dat je gedurende de hele stageperiode begeleidt. Er is veel vrijheid om taken/projecten te kiezen die jij wilt leren. Zo kun je er op uit als vlogger met een cultuurcoach, maar is er ook ruimte voor data-analyses, vormgeving, schrijven, online adverteren of een fotoshoot coördineren. Uiteraard zorgt VRIJDAG voor de benodigde faciliteiten. De stagevergoeding bedraagt € 190,- per maand (bij 36 uur).


Interesse?

Leuk, laten we kennismaken! Stuur een e-mail met je CV en een motivatie naar

Over VRIJDAG

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAuteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheICT
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://bijvrijdag.nl/over/vacatures/stage-marketing-communicatie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.