Stagiair Commerciële Economie Kyano Digital 04-05-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Stagiair Commerciële Economie Kyano Digital 04-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Stagiair Commerciële Economie

Locatie: Groningen

Aantal uren: 32/40uur per week

Over de functie

Als stagiair Commerciële Economie ben je betrokken bij verschillende aspecten van onze commerciële activiteiten. Je krijgt de kans om het sales- en marketingteam te ondersteunen bij diverse interne projecten en campagnes. Ook focus jij je op het identificeren van potentiële klanten en het actief benaderen van prospects om onze klantenkring uit te breiden.

Je zult ook deelnemen aan vergaderingen en brainstormsessies waarin je waardevolle input levert en nieuwe ideeën deelt om onze strategieën te verbeteren. Hierbij analyseer je markttrends en concurrentie om belangrijke inzichten te verkrijgen die ons helpen om een competitief voordeel te behouden.

Het onderhouden van contact met bestaande klanten is essentieel om sterke klantrelaties op te bouwen en te behouden. Daarnaast voer je marktonderzoek uit en verzamel je gegevens om onze strategieën te ondersteunen en te verfijnen. Naast je commerciële taken, ondersteun je ook administratieve taken zoals het bijhouden van rapportages en klantgegevens.

Jouw profiel

We zoeken iemand die een relevante mbo of hbo opleiding volgt op het gebied van Commerciële Economie of een vergelijkbare studie. Je hebt een proactieve houding en het vermogen om zelfstandig te werken. Daarnaast heb je een passie voor sales, marketing en het opbouwen van relaties met klanten. Je ziet kansen om ons bedrijf te laten groeien en draagt actief bij aan het behalen van onze doelen. Bovendien beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, om effectief te kunnen communiceren met collega's en klanten.

Ons aanbod

Bij Kyano Digital kun je rekenen op afwisselende werkzaamheden in diverse projecten als stagiair Commerciële Economie. Je krijgt een eigen werkplek met een beeldscherm en hebt de flexibiliteit om je werktijden aan te passen. Daarnaast geniet je samen met het team van een uitgebreide lunch en heerst er een goede werksfeer, waar regelmatig gezellige uitjes bij horen.

Informatie

Kyano Digital is een IT bureau, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, optimaliseren en actualiseren van websites en applicaties voor bedrijven die willen groeien of een stabiel succes willen behouden.

Ben jij de aangewezen persoon die ons team komt versterken? Geef je carrière een boost en vergroot je kansen door op de knop aan de zijkant te klikken en direct te solliciteren!

Over Kyano Digital BV

Solliciteren

Contact opnemen

Stuur ons een mail!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://kyano.digital/vacatures/stage-commerciele-economie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.