Systeembeheerder Afier Auditors 24-04-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Systeembeheerder Afier Auditors 24-04-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Afier

/ Enthousiaste systeembeheerder

Ben jij een enthousiaste systeembeheerder en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in de accountancy, dan is deze vacature wellicht voor jou! Wij zijn op zoek naar een systeembeheerder die Afier verder kan helpen bij het beheren en optimaliseren van onze systemen en applicaties zoals bijvoorbeeld Afas (fiscaal), Exact Accountancy Gemak (Auditor, Audition, AccountAnalyser), MLE, Alure, Active Directory Windows en Office.

Jij wordt samen met een ervaren systeembeheerder verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van onze ICT systemen, diverse applicaties en telefonie. Hierbij worden jullie ondersteund door o nze externe IT-partner en telecompartner . Je zorgt niet alleen voor de continuïteit van de systemen, maar je vervult ook een ondersteunende rol ten aanzien van de gebruikers. In die zin vorm jij de verbinding tussen ICT en de bedrijfsvoering.

Wat voor iemand zoeken we?

Heb jij een diploma HBO bedrijfskundig Informatica (BI) of vergelijkbare opleiding en heb je (bij voorkeur) ervaring met de hiervoor genoemde applicaties? Heb je bovendien (bij voorkeur) kennis van Microsoft Azure, Active Directory, Office365 en ExchangeOnline? Heb je ervaring met projectmatig werken, ben je stressbestendig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Word jij blij van een levendige informele en collegiale werkomgeving? Dan pas je bij ons team!

Wie zijn wij?

Afier is een breed georiënteerd accountants- en advieskantoor met ruim 80 collega's. Ons motto is 'Mensen voor cijfers'. Dit betekent dat onze focus ligt op goede contacten onderling met collega's, met klanten en relaties. We zijn lekker eigenwijs, kunnen een goede grap waarderen en kijken naar elkaar om. Onze klanten zijn vooral MKB-bedrijven, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en (semi)overheidsinstellingen in het noorden en oosten van het land.

We zijn innovatief in de financial audit (specialisten rondom data-analyse en IT-auditing zijn altijd binnen handbereik), maar ook op het vlak van de nieuwe controles. Bij al onze klanten zijn wij gestart met stimuleren van ESG-assurance en brengen we sociale en maatschappelijke onderwerpen in het kader van de jaarrekeningcontrole onder de aandacht.

" Als iedereen lekker kan werken zonder ICT problemen ben ik tevreden.

"

Wij bieden jou

→ Een goed salaris o.b.v. de SRA-benchmark
→ Parttime of fulltime contract (24 tot 40 uur per week)
→ 35 vakantiedagen (op fulltime basis)
→ Aandacht voor teambuilding met diverse activiteiten en gezellige uitjes
→ Lerende organisatie met een planning die rekening houdt met jouw studie

Werken bij Afier staat voor

→ Persoonlijke ontwikkeling
→ Collegialiteit en samenwerken
→ Eigen verantwoordelijkheid nemen
→ Goede arbeidsvoorwaarden, met o.a. een persoonlijk vitaliteitsbudget en fietsplan
→ Aandacht voor de balans tussen werk-privé (en studie)

Studie en ontwikkeling

In overleg bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een studie. Je ontvangt daarbij volledige vergoeding van deze studie op jaarbasis, je studieontwikkeling wordt jaarlijks besproken. Verder is hierop de standaard studiekostenregeling van Afier van toepassing. Studie-uren zijn 50% Afier en 50% investering van de medewerker.

Spreekt deze functie jou aan?

Stuur dan jouw CV met motivatie naar of gebruik onderstaand formulier. Voor vragen en verdere toelichting kun je contact opnemen met of Derk Werkema op telefoonnummer . We maken graag kennis met je!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSysteembeheerder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieTynaarlo, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.afier.com/vacatures/systeembeheerder/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.