Technisch Specialist (Glasvezel) Gemeente Groningen 06-05-2024

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Technisch Specialist (Glasvezel) Gemeente Groningen 06-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Logo Gemeente Groningen

 1. Technisch specialist (glasvezel)Duinkerkenstraat

Technisch specialist (glasvezel)

Solliciteer hier

Sluitingsdatum: 26 mei 2024

 • Tijdelijk, met uitzicht op vast
 • Techniek
 • 36 uur
 • € 3.014,- / € 4.244,-

Als technisch specialist en toezichthouder heb jij een echte schakelfunctie. Doorgrond jij de wereld van de ondergrondse infrastructuur? Voor de draad ermee, hier begint het !

Hier werk je aan mee
Het behouden van de kwaliteit van de openbare ruimte, veiligheid en het beperken van overlast tijdens de uitrol van glasvezel. Als technisch specialist ben je, in samenwerking met je collega's kabels en leidingen, in de uitvoeringsfase verantwoordelijk voor het houden van toezicht en het begeleiden van de uitrol van glasvezel.

Hier ga jij je mee bezig houden
Je gaat toezicht houden op de aanleg van het glasvezelnetwerk dat wordt gerealiseerd. Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor de aannemer(s), collega's, gebruikers en inwoners. Je bent verantwoordelijk voor toezichthouden op de kwaliteit, veiligheid en het beperken van hinder van de uitvoerende werkzaamheden van de aannemer. Ook schouwen en opleveren behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat de aannemer(s) zich houden aan de gemeentelijke uitvoeringsvoorschriften zoals ligging, bewaking (verkeers-)veiligheid op basis van goedgekeurd verkeersplan en kwaliteit herstel, verdichtingscontrole, etc. (gemeentelijk beleid AVOI met eventueel aanvullende afspraken).

Je signaleert afwijkingen, meer- en minderwerk en verbetermogelijkheden. Je woont de bouwvergaderingen bij waar je een coördinerende/sturende rol hebt vanuit de belangen van de gemeente. Je handelt meldingen en klachten van inwoners af. Het onderhouden van diverse, aan het traject gerelateerde, contacten met interne - en externe relaties valt onder jouw verantwoordelijkheid. Samen met je collega's streef je naar een gemeenschappelijk doel, om op die manier een goed product te realiseren waarbij kwaliteit voorop staat.

Hier kom je te werken
Je maakt onderdeel uit van de directie Stadsbeheer. Binnen Stadsbeheer hoor je bij de afdeling Beheer & Onderhoud van de Openbare Ruimte (BOR). Deze nieuwe afdeling bestaat uit ca. 125fte.
Je komt te werken binnen het cluster Kabels & Leidingen. Binnen dit cluster zijn technisch specialisten en toezichthouders werkzaam.

Hier staan wij voor
Of je nu je handen uit de mouwen steekt voor de mensen van vandaag, of nadenkt over het Groningen van morgen, jouw werk doet ertoe. Hier doe je zinvol werk, met zichtbaar resultaat, voor al onze inwoners. Hier gaan we voor een gezonde omgeving om veilig op te groeien. Een sociale en groene plek waar mensen werken, leven en ondernemen. Een gemeente die vooroploopt in duurzame groei. Hier krijg je alle ruimte. Ruimte om jezelf te zijn, om jezelf uit te dagen en om zinvol werk te doen. Dat is niet altijd eenvoudig, maar altijd interessant. Want we doen het voor onze inwoners.

Hier herken jij je in

 • je hebt minimaal een opleiding op mbo-niveau in een technische richting en ervaring (minimaal 2 jaar) met toezicht houden op het aanleggen van kabels en leidingen in de openbare ruimte;
 • je hebt aanpassingsvermogen en blijft doelmatig handelen door je aan te passen aan een veranderende omgeving, taken, verantwoordelijkheden en/of mensen;
 • als zich problemen voordoen, zorg je ervoor dat deze adequaat aangevlogen worden.
 • daarnaast ben je communicatief zeer vaardig;
 • je hebt kennis van handboek Kabels en Leidingen, AVOI en CROW500;
 • je hebt kennis van de werkmethoden en technologieën op het gebied van glasvezelaanleg.

Hier kun je op rekenen

 • afhankelijk van opleiding en ervaring: een salaris van maximaal € 4.244,- bij een fulltime dienstverband (functioneel schaal 8, HR21 normfunctie Technisch specialist);
 • een jaarcontract met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • een individueel keuzebudget . Het Individueel Keuze Budget (IKB) bedraagt 17,05% van vorengenoemd bruto maandsalaris, zijnde € 723,60 bruto per maand. Het IKB was voorheen vakantiegeld + eindejaarsuitkering + werkgeversbijdrage levensloop en 14,4 verlofuren die aan het IKB zijn toegevoegd.
 • een werkweek van 36 uur, met keuze om ADV op te bouwen en de mogelijkheid om eigen werktijden te kunnen indelen en deels thuis te werken;
 • een mogelijkheid tot persoonlijke groei via ons digitale forum 'Groningen leert';
 • een telefoon, iPad of een laptop.

Hier beginnen? Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Henk van der Velde, Teamleider techniek Stadsbeheer BOR GW&V via telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelToezichthouder Civiele Techniek
Indicatie salaris (min – max]3014 – 4244
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijgroningen.nl/vacatures/technisch-specialist-glasvezel-314047

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.