Traineeship Business & IT Enshore 04-05-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Traineeship Business & IT Enshore 04-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Traineeship Business & IT, ook met weinig ervaring kan het bij Enshore!

In oktober zijn Jesse, Nicola en Gert gestart met het Traineeship Business & IT. Alle drie nog maar net uit de collegebanken en weinig ervaring in de IT. Maar als je passie hebt voor IT, is dat bij Enshore geen probleem! In deze blog stellen ze zich graag aan je voor en vertellen ze over hun ervaringen met het traineeship en bij Enshore.

Jesse van Kuppeveld

Mijn naam is Jesse van Kuppeveld, ik ben 27 jaar oud en woonachtig in Groningen. Nadat ik afgelopen zomer mijn studie Biomedical Sciences heb afgerond, ben ik begonnen als trainee Business & IT bij Enshore.

Na mijn studie was ik opzoek naar een functie waarin ik actief bezig kon zijn met het oplossen van problemen. In mijn zoektocht vond ik Enshore, en de functie van ERP-consultant sprak mij erg aan. Ik had nog geen ervaring in de IT, daarom heb ik gekozen voor het Traineeship Business & IT. In mijn huidige rol help ik meerdere bedrijven met hun Oracle vraagstukken. Dit systeem is gigantisch, waardoor elk probleem dat je probeert op te lossen weer net anders is en je altijd probeert de puzzel op te lossen.

Enshore sprak mij aan omdat ik opzoek was naar een bedrijf dat zich al gevestigd had, maar waar nog veel potentie voor groei in zit. Eenmaal kennisgemaakt werd ik enthousiast van de werksfeer en de goede collega's die altijd klaarstaan om elkaar te helpen.

Sinds mijn start bij Enshore heb ik het erg naar mijn zin! Er worden veel activiteiten georganiseerd en Enshore vindt de tevredenheid van haar werknemers erg belangrijk. De collega's zijn heel vriendelijk en ook de vrijheid om thuis of op kantoor te werken is erg fijn!

Nicola Kalinko

My name is Nicola Kalinko. Before joining Enshore, I completed my Master's degree in Cognitive Neuroscience, where I gained some coding experience. I knew that I wanted to work in IT, so I was looking for a traineeship. When I first visited Enshore's website, I immediately had a warm and welcoming impression. Enshore's commitment to fostering a positive work environment and dedication to helping individuals from diverse backgrounds pursue their IT-careers resonated with me, so I applied. During the interview process, I had the pleasure of talking with , Iris, and Jorrit. The conversations felt very authentic and reinforced my initial positive impression.

In my daily work, I dive into the Oracle system, solving incidents, and customizing solutions to facilitate users' work. This role brings a variety of interesting challenges and opportunities to learn something new every day. There is a collaborative work atmosphere, where everyone works with each other on an equal footing, and there is always a colleague who helps you out.

'Enshore is flexible and supports your desired professional development direction.

''

What sets Enshore apart for me is the freedom they offer. They are flexible and support your desired professional development direction. Moreover, they actively encourage employees to contribute ideas for change or improvement, whether related to work or even Enshore itself. I also appreciate that they regularly organize activities we do together, whether it is going out to eat, visiting the escape room, or going go-karting!

Having been a part of Enshore for three months, I feel lucky to be here. For me, it is a place where you're not just an employee; you're part of a supportive community.

Gert Smid

Mijn naam is Gert Smid. Ik ben 22 jaar oud en woon in het noorden van Groningen. Begin dit jaar heb ik de opleiding Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool Groningen afgerond. Daarna ben ik een tijdje werkzaam geweest als assistent accountant, maar hier haalde ik onvoldoende energie uit. Daarom besloot ik om te stoppen en rustig op zoek te gaan naar iets anders, maar wat wist ik niet precies. Ik wist wel dat ik graag meer wilde weten over IT, maar om daar weer een hele opleiding voor te volgen? Dat zag ik niet zo zitten, dus ging ik op zoek naar een traineeship.

De ene na de andere traineeship kwam ik tegen en ze hadden allemaal één ding gemeen, namelijk de eis dat je al enige ervaring binnen IT moet hebben, maar dat had ik niet. De moed zakte daardoor een beetje in mijn schoenen. Totdat ik de interessante vacature van Enshore tegenkwam. Een IT-traineeship, waarbij het geen vereiste is om al enige ervaring binnen IT te hebben. Dit was de ideale kans om mijn IT-carrière te beginnen.

'Enshore is een fijne werkgever, waar je veel vrijheid krijgt en genoeg ruimte hebt om je verder te ontwikkelen.

''

Ben jij enthousiast geworden van de verhalen van onze nieuwe collega's?

Lees verder door te klikken op één van de onderstaande berichten.

Werken bij Enshore?

Neem contact op met !

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIt Consultant
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://enshore.nl/insights/traineeship-business-it-ook-met-weinig-ervaring-kan-het-bij-enshore/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.