Verpleegkundige Verslavingszorg Noord Nederland 08-05-2024

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Verpleegkundige Verslavingszorg Noord Nederland 08-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 


24/7 bereikbaar

 1. Verpleegkundige hbo, Groningen stad

Locatie Outreachende team Oostersingel in Groningen

Uren 32 uur per week

Begindatum Per in overleg

Werk jij als verpleegkundige graag in een organisatie waar ruimte is voor persoonlijke groei en eigen inbreng? Wil jij bijdragen aan onze missie om cliënten perspectief te bieden op meer kwaliteit van leven? En schroom je niet om hierbij out of the box te denken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Waar ga je werken?
Het outreachende team biedt intensieve zorg en bemoeizorg op meerdere levensgebieden. Het doel is om persoonsgerichte en herstelondersteunende zorg te leveren op verschillende domeinen en met wisselende intensiteit. In onze herstelbenadering staat centraal dat we cliënten ondersteunen om, ondanks mogelijke beperkingen, de regie op hun eigen leven weer te pakken. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van hoop, empowerment, verbinding en zingeving. Wij werken volgens het FACT-model (Flexible Assertive Community Treatment), waarin flexibiliteit, shared caseload en beschikbaarheid de basiselementen zijn. Middels Methadonbehandeling richt het team zich op cliënten met een opiaatafhankelijkheid.

Het outreachende team werkt nauw samen met lokale zorgnetwerken, maar ook met outreachende teams van de GGZ en met de familie van de cliënt.

Het team waarin je gaat werken is multidisciplinair samengesteld. Iedereen heeft zijn of haar eigen kennis en ervaring. En zo vullen we elkaar aan. We delen informatie, reflecteren op ons handelen én zetten humor in!

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige heb je, na een inwerkperiode, een eigen caseload en je bezoekt de cliënten in hun eigen leefsituatie. Zo behandel je de psychiatrische problematiek en heb je structurele aandacht voor de somatische situatie van de cliënt. Daarnaast heb je aandacht voor de leefstijl, omdat dit minstens zo belangrijk is. Om dit te bereiken werk je nauw samen met familie en naastbetrokkenen van de cliënt. Dus zowel het formele als het informele netwerk. Samen met het team geef je inhoud aan de behandeling. Als casemanager heb jij de coördinatie en zorg je voor de continuïteit van de behandeling. Daarnaast heb je als verpleegkundige een rol in de uitvoering daarvan volgens de Richtlijn Opiaatonderhoudsbehandeling.

Je werkt ambulant binnen kantoortijden (08.30 uur - 17.00 uur) en niet in het weekend.

Wat vragen wij van je?

 • Je hebt een afgeronde opleiding hbo-Verpleegkunde met BIG-registratie.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in ambulant werken en ervaring in het omgaan met crisissituaties.
 • Je hebt kennis van en ervaring met diverse behandel- en begeleidingsmethodieken en de principes van herstelondersteunende zorg.
 • Je bent in staat om op constructieve wijze het contact met de doelgroep aan te gaan en te onderhouden. Je hebt tact en inlevingsvermogen en je weet te motiveren en te confronteren en je kunt onderhandelen.
 • Je bent daadkrachtig, veerkrachtig en flexibel. Je hebt gevoel voor humor en je bent een coöperatieve collega. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken binnen de gegeven richtlijnen, protocollen en vastgestelde zorgplannen.

Daarnaast onderschrijf je het belang van een gezonde leefstijl en het beleid van VNN van een volledig rookvrije organisatie.

Wat bieden wij je?

 • Werken in een organisatie waar ruimte is voor ondernemen en eigen initiatief.
 • Samenwerking met collega's in een hecht team.
 • Veel mogelijkheden op het gebied van leren en ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn trainingen op het gebied van Oplossingsgericht Werken en Persoonlijk Leiderschap. Daarnaast biedt VNN ook een ruim aanbod aan digitale leertrajecten op GGZ thema's en persoonlijke ontwikkeling via GGZ Ecademy en GoodHabitz.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ en een s alaris conform functiegroep 50.
 • Een dienstverband voor de duur van één jaar met de intentie om het dienstverband bij wederzijdse tevredenheid om te zetten in een vast dienstverband.
 • Een goede pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Een eindejaarsuitkering van 8,33%. Een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsregeling, bedrijfsfitnessregeling en volledige vergoeding woon-werkverkeer bij gebruik van openbaar vervoer.

Vragen over de vacature?
Voor meer informatie kun je bellen met , verslavingszorg Groningen, telefoon .

Solliciteren?
Je kunt reageren t/m 23 mei a.s. via de knop 'solliciteer direct'.

De sollicitatiegesprekken worden op dinsdagochtend 28 mei a.s. 2024 gehouden .

Onderdeel van de aanstellingsprocedure is het inwinnen van referenties en dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag kunt overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over VNN
Verslavingszorg Noord Nederland zet zich in voor mensen die problemen ondervinden als gevolg van middelengebruik op het gebied van alcohol, drugs, tabak, gokken gamen. VNN wil hen een perspectief bieden op een ander leven. Dit betekent dat VNN mensen met een verslaving en hun naastbetrokkenen perspectief wil bieden op meer kwaliteit van leven. Een leven zonder of met minder verslavingsproblemen. Ook wil VNN zich inzetten om verslavingsproblemen te voorkomen. Dat doet VNN door het aanbieden van veel verschillende vormen van zorg en behandeling: Preventie · Poliklinische behandeling · Jeugdverslavingszorg · Klinische behandeling · Outreachende verslavingszorg · Forensische zorg · Verslavingsreclassering en Wonen.

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) is de expert op het gebied van verslavingszorg werkzaam in Friesland, Groningen en Drenthe. Er werken ruim 1000 medewerkers op 40 verschillende locaties, die verslavingszorg bieden aan ruim negenduizend cliënten.

Binnen VNN staat de mens centraal, zowel de cliënt als de medewerker. VNN kenmerkt zich als een organisatie met een informele sfeer. Medewerkers krijgen volop de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Bij alles wat we doen is oplossingsgericht werken en persoonlijk leiderschap het uitgangspunt. Kijk voor meer informatie op onze website .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vnn.nl/werken-bij/vacatures/verpleegkundige-hbo-groningen-stad

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.