Werkvoorbereider Productie Nijburg Industry Group 23-12-2023

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Werkvoorbereider Productie Nijburg Industry Group 23-12-2023

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 


Werkvoorbereider Productie

Wij vragen

 • 0 - 2 jaar werkervaring
 • Technische kennis
 • Communicatief en initiatiefrijk

Wij bieden

 • 32 - 40 uur
 • €2.600 - €3.200 bij FT dienstverband
 • 38 vakantiedagen

Werkvoorbereider Productie

Wil jij bijdragen aan de modernisering van een grote productielocatie? Voor de divisie productie, locatie Sappemeer, zijn wij op zoek naar een (junior) werkvoorbereider die wil ondersteunen bij de constante vernieuwing op de werkvloer.

De functie

Bij Nijburg Products worden luchtkanalen en andere luchttechnische componenten geproduceerd en bewerkt. Als werkvoorbereider maak je onderdeel uit van het team WEVO en samen zorgen jullie ervoor dat de orders vanuit de klant verwerkt kunnen worden in de productie. De orders komen binnen via de afdelingen verkoop en installatie, vervolgens plan jij deze in de capaciteitsplanning en je vertaalt ze naar eenduidige productieopdrachten. Verder bestaan jouw dagelijkse taken uit:

 • Het boordelen van verkooporders op technische realiseerbaarheid;
 • Het controleren van de voorraad en (indien nodig) intern bestellen van speciale materialen;
 • Het melden van levertijden en eventuele levertijdverschuivingen n.a.v. stagnaties in de productie;
 • Het beheren van technische documentatie en specifieke prijsdocumentatie van leveranciers.

Op dit moment doorgaat onze fabriek een grote automatiseringsslag. Dit maakt jouw dagelijks werk extra uitdagend en biedt ook mooie kansen. WEVO is dé schakel tussen klant, productie en directie. In jouw rol is er daarom veel ruimte om kansen en verbeteringen in het proces aan te dragen.

Wie zoeken wij

 • Je beschikt over MBO-3/4 werk- en denkniveau (in de richting van werktuigbouwkunde);
 • Je hebt 0 tot 2 jaar werkervaring;
 • Je ben bekend met Inventor (of een vergelijkbaar CAD-programma);
 • Jij kan snel schakelen en werkt graag in een dynamische werkomgeving;
 • Je bent communicatief sterk en toont initiatief.

Wat bieden wij

Werken voor Nijburg Industry Group betekent werken voor een groeiende organisatie met een groot marktaandeel. Wij bieden een prettige en dynamische werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega's. Ook hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie (en gelieerde werkmaatschappijen). Het behouden en uitbreiden van kennis wordt in deze flexibele markt steeds belangrijker. Wij bieden daarom scholing en cursussen om de ontwikkeling van onze medewerkers optimaal te bevorderen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en de werksfeer is betrokken en informeel. Wij hanteren de cao Metalektro en je wordt op basis van kwalificatie en ervaring ingeschaald tussen de €2.628,05 en €3.363,18 bruto per maand.

Nijburg Industry Group

Nijburg Industry Group is een Nederlands familiebedrijf met eigen productiefaciliteit, gespecialiseerd in het produceren, leveren en installeren van totaaloplossingen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Dit doen wij voor partijen uit de gehele bouwkolom, van opdrachtgever & adviseur tot installateur & gebouwmanagement, nationaal en internationaal.

De Nijburg Industry Group werkt vanuit drie divisies en zeven bedrijven, te weten: verkoop (Solid Air Climate Solutions, Velu Klimaattechnische Groothandel, Solid Air International), installatie (Nijburg Klimaattechniek, Hanze Luchttechniek en Solid Air Climate Ceilings) en productie (Nijburg Products). Elke divisie heeft haar eigen specialisme, maar door samen te werken maken we optimaal gebruik van de aanwezige kennis en kunde binnen ons bedrijf.

(Aankomend) Monteurs

 • 0 - 2 jaar ervaring
 • 24 - 40 uur
 • €2450 - 2800 bij FT dienstverband

Neem dan gerust contact met ons op!

Hoofdkantoor
Scheepswervenweg 1
9608 PD Westerbroek


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]2600 – 3200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werken-bij-nig.nl/vacatures/werkvoorbereider-productie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.