Kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor een wateractiviteit voor het aanleggen of verwijderen van een kabel of leiding voor de locatie Knijpslaan 2 in Hoogezand - waterschap Hunze en Aa’s

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Waterschap Hunze en Aa's. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Hoogezand
  2. wsb-2024-3651
  • Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/wsb/2024

 

Omschrijving:

Het waterschap heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit ontvangen.De vergunning is voor het aanleggen of verwijderen van een kabel of leiding voor de locatie Knijpslaan 2 in Hoogezand. De aanvraag is ontvangen op 27 februari 2024 en geregistreerd onder zaak HAS2024_Z47810.Waarom publiceert het waterschap dit bericht?Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er door de aanvraag van de vergunning misschien iets gaat veranderen in uw omgeving.Tegen de aanvraag kunt u geen bezwaar indienenDit kan pas nadat er een besluit is genomen op de aangevraagde vergunning. De vergunning publiceren we zodra deze is verleend of geweigerd.Meer informatie?Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het algemeen telefoonnummer 0598 693 800.Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit is gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen