Zorg Zinn 11-01-2024

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Zorg Zinn 11-01-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Leidinggevende Zorg | Locatie De BurchtLeidinggevende Zorg | Locatie De Burcht

Leidinggevende Zorg | Locatie De Burcht

Aantal uur per week 32 - 36 uur per week

Werkgebied Hoogezand

Ingangsdatum Per 1 april 2024

Dienstverband Onbepaalde tijd

Vacaturenummer 1061

Ben jij een verbinder, heb je affiniteit met de doelgroep dementie en houd je van afwisseling? Wil je leidinggeven aan een enthousiast en professioneel team binnen een financieel gezonde en deskundige zorgorganisatie? Dan gaat jouw hart ongetwijfeld sneller kloppen van de rol als Leidinggevende Zorg bij ZINN.

Dinsdagochtend. Glimlachend loop je de Burcht binnen, klaar voor weer een dag vol afwisseling! De dag begint met een clusteroverleg. Altijd leuk om met de clustermanager te sparren en van je collega-leidinggevenden te horen hoe zij de zaken aanpakken.
Al snel daarna is het tijd voor een kort overleg met de roosteraar. Die heeft goed nieuws: "De nieuwe medewerker die je hebt aangenomen, kunnen we optimaal in het rooster inzetten," laat ze weten. Fijn dat deze nieuwe medewerker komt! En ook een opluchting; je had enkele gaten in het rooster voor volgende maand opgemerkt. Dit wordt met haar komst grotendeels opgelost.

Na het overleg beantwoord je een paar belangrijke mails, maar al gauw komen er een collega naar je toe met een vraag. Een nieuwe cliënt vraagt veel aandacht van het verzorgende personeel. Je maakt natuurlijk graag even tijd vrij om hierin mee te denken.
Dat is ook een van de redenen dat je uitkijkt naar de bijeenkomst met de projectgroep 'Wet zorg en dwang', die in de middag gepland staat. Je kunt er enorm van genieten om samen de mogelijkheden te verkennen. Soms is het een uitdaging om iedereen mee te krijgen, maar dat is precies waar jij in uitblinkt!

Over de functie

 • Als Leidinggevende Zorg ga je aan de slag op locatie De Burcht in Hoogezand en ben je verantwoordelijk voor twee PG afdelingen.
 • Je bent er verantwoordelijk voor dat de zorg binnen je teams professioneel wordt uitgevoerd. Daarmee houd je ook het welzijn en de ontwikkeling van je collega's in de gaten. Met jouw hart voor de zorg ga je altijd voor het beste resultaat.
 • Jij weet jouw kennis van (de ontwikkelingen in) de ouderenzorg, samen met je team, te vertalen naar acties.
 • Je houdt je bezig met overstijgende zaken maar bent ook regelmatig en graag op de werkvloer te vinden. Hierdoor weet je wat er speelt bij je collega's en de bewoners van de afdelingen.
 • Om succesvol te zijn in jouw rol weet jij wanneer je knopen moet doorhakken en weet je de juiste mensen met elkaar te verbinden.

Waar ga je werken?

Wie heb je voor je? ZINN, aangenaam. Wij zijn dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Deze energieke, eigenzinnige zorgorganisatie heeft een duidelijke visie: aandacht voor elkaar geeft het leven glans. Zo prettig mogelijk ouder worden. Daar draait het om.

De Burcht is een woonzorglocatie te Hoogezand. Ongeveer 200 bewoners ontvangen zorg, begeleiding, verpleging en behandeling. De bewoners ervaren De Burcht als een prettige en sfeervolle locatie met een compleet aanbod. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een winkeltje, een wekelijkse markt, de kapper, een alzheimertuin en een fysioruimte voor behandeling. Er is aandacht voor elkaar en de Groningse cultuur speelt een belangrijke rol. Het moderne en grote restaurant en De Buurthuiskamer zijn een aanwinst voor de buurt, bezoekers en bewoners. Vanuit De Burcht biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

ZINN biedt een breed palet aan diensten in Groningen, Haren en Hoogezand. Als je bij ons komt werken, kom je te werken in een organisatie waarin passie, warmte en gastvrijheid centraal staan. Alles vanuit het hart. Bij ZINN krijg jij alle ruimte voor vakmanschap. Medewerkers van ZINN vertellen dat alles goed geregeld is, er aandacht voor elkaar is en het werken in moderne gebouwen voor werkplezier zorgt. Ruim 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. Elke werkdag gaat gepaard met humor en spontaniteit.

Je bent verantwoordelijk voor de afdelingen PG hoogbouw en PG laagbouw. Hier werken in totaal zo'n 130 medewerkers. In beide teams heerst een informele sfeer en is er veel ruimte voor ontwikkeling. Je rapporteert aan de clustermanager.

Wat vragen we van jou?

 • Heb je ruim 3 jaar ervaring als leidinggevende binnen de VVT en bij voorkeur met de doelgroep PG?
 • Ben jij niet bang om buiten de lijntjes te kleuren en nieuwe ideeën aan te dragen?
 • Heb jij een duidelijke visie, kun je mensen meenemen en weet jij hen te motiveren?

Wat krijg je van ons?

 • Een leuke, uitdagende en afwisselende functie voor 32-36 uur per week.
 • Een marktconform salaris (conform CAO VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met leerprogramma's en opleidingen.
 • Daarnaast bieden we je graag de ruimte om jouw eigen ideeën en initiatieven in te dienen en hiermee te experimenteren.
 • Korting op je (ziektekosten)verzekeringen en een regeling voor extra reiskostenvergoeding.
 • Leuke uitjes en activiteiten om aan deel te nemen.
 • En last but not least: de mogelijkheid om voordelig een fiets, tablet, computer, smartphone of sportabonnement aan te schaffen.

Collega vertelt

"Hoi, ik ben en werk sinds 2018 met veel plezier voor ZINN. Dit jaar kreeg ik de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen als leidinggevende zorg, op afdeling Individueel Wonen van locatie de Burcht. Het is een dynamische functie waarin je voortdurend wordt uitgedaagd op verschillende fronten. Dit zijn onder andere het ondersteunen van je medewerkers, het coördineren van effectieve teamprocessen en het optimaliseren van de zorg. Ik krijg veel energie van de samenwerking met mijn collega's om een goede woonomgeving te creëren voor onze bewoners en daarnaast een fijne werkplek voor de medewerkers te scheppen."

Solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Grijp dan deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat. Wacht dan niet te lang met solliciteren en reageer vóór 24 januari. De gesprekken vinden plaats op woensdag 31 januari 2024 .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij/vacatures/leidinggevende-zorg-locatie-de-burcht

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.