Zorgassistent Zinn 30-11-2023

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Zorgassistent Zinn 30-11-2023

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Werk jij al binnen ZINN en ben je op zoek naar een nieuwe betekenisvolle uitdaging? Wil jij samen met collega's aan een nieuw team bouwen en ervoor zorgen dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen? Dan zoeken wij jou!

In 2024 start ZINN met 3 nieuwe teams voor het Modulair Pakket Thuis (MPT). Dit is een vorm van langdurige zorg thuis, voor mensen met een indicatie voor intensieve zorg (WLZ). Het MPT-pakket is flexibel en kan bestaan uit verpleging, persoonlijke verzorging, huishoudelijke hulp en begeleiding. ZINN biedt jou de kans om zorg bij mensen thuis te leveren, ook wanneer je nog geen zorgdiploma hebt. ZINN biedt dan een aanvullende scholing.

De baan

Ouderen blijven steeds langer thuis wonen, vertrouwd op hun eigen plek. Dit vraagt om een verandering van de zorg, daarom start ZINN in 2024 met MPT zorg in de wijk. Bij zorgverlening vanuit een MPT pakket draait het om persoonsgerichte zorg. Dit betekent dat de nadruk ligt op welzijn en ondersteuning, en waar nodig zorg. Met een vast team komen we bij een groep cliënten zodat zij zo lang mogelijk prettig thuis kunnen blijven wonen. We werken daarbij zoveel mogelijk samen met naasten. Er wordt gewerkt in blokken tussen 8:00 en 22:00. Je werkt op de ochtend, middag of avond meerdere uren bij dezelfde cliënt.

Als zorgverlener vanuit het MPT team verricht je ondersteunende werkzaamheden bij de cliënt thuis. Denk hierbij aan het bieden van structuur of ondersteunen of overnemen van lichte lichamelijk verzorgende taken. Je verricht huishoudelijke werkzaamheden, waaronder schoonmaken, de was doen of eventueel koken. Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt en neemt over waar nodig. Daarnaast onderneem je samen met de cliënt welzijnsactiviteiten die aansluiten bij de behoefte en interesse van de cliënt, zoals motiveren tot een wandeling, boodschappen doen, een bezoek aan activiteiten in de wijk of begeleiding naar een medische afspraak.

De zorg wordt verricht volgens het zorgplan en op aanwijzing van de coördinator. Je signaleert veranderingen bij de cliënt, rapporteert hierover en stemt dit af met de coördinator. Je kunt bij de uitoefening van je werkzaamheden altijd terugvallen op je collega's.

En jij

Je bent gedreven en bouwt graag mee aan het opzetten van een nieuw team. Samen met je team maak jij het verschil in het leven van onze cliënten!

 • Jouw hart ligt bij de ouderenzorg;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een welzijn gerelateerde functie;
 • Je wordt enthousiast van blokzorg en bijbehorende diversiteit aan taken (begeleiding, ADL zorg en huishoudelijke taken);
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep dementie;
 • Je bent creatief, sociaal en kan goed organiseren;
 • Je kan goed signaleren en weet dit goed over te dragen;
 • Je beschikt over een warme persoonlijkheid met respect en integriteit voor onze cliënten en familie of mantelzorgers;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent flexibel ingesteld;
 • Je bent bereid een scholingstraject te volgen om je voor te bereiden op je werkzaamheden.

Ons aanbod

 • We bieden je een marktconform salaris (FG 20, CAO VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • De uren zijn in overleg. Als het aantal cliënten groeit kunnen jouw uren ook groeien. Deze functie kun je in de eerste periode goed combineren met jouw huidige baan bij ZINN. We overleggen graag met jou om te horen waar jouw voorkeur naar uitgaat;
 • Veel vrijheid en flexibiliteit in je rooster. We denken graag met je mee over de mogelijkheden;
 • De opleiding tot Zorgassistent en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden we je graag de ruimte om jouw eigen ideeën en initiatieven in te dienen en hiermee te experimenteren;
 • Meelopen is een onderdeel van de sollicitatieprocedure en geef jou een goed beeld van werken in de wijk met deze cliëntengroep.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze baan? Bel dan van dinsdag t/m donderdag met () op of op dinsdag, donderdag en vrijdag met Ires van Dijk (Teamcoach Thuiszorg) op .

Klik dan op de solliciteerbutton en solliciteer voor vrijdag 15 december.
De gesprekken zijn gepland op woensdagmiddag 20 december en donderdagochtend 21 december.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelZorgassistent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 18
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij/vacatures-2/zorg-assistent-in-het-mpt-team

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.