Begeleider Randstad 30-10-2023

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Begeleider Randstad 30-10-2023

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Ben jij een begeleider, verpleegkundige of verzorgende die houdt van uitdaging, dynamiek en creatief handelen? Heb jij ervaring in de gehandicaptenzorg? En beschik jij over de benodigde zorgcompetenties? Dan zoeken wij jou!

Je gaat als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg aan de slag. Hier bouw je echt een band op met je cliënt. Bij deze organisatie krijgt niet alleen de cliënt de ruimte zich te ontwikkelen. Jij als begeleider ook, mooi hé?

wat bieden wij jou
 • salaris tussen de € 13,48 en € 17,90 per uur
 • flexibele werktijden, door verschillende diensten
 • 32 - 36 uur per week; uitzicht op vast contract
 • goede interne cursussen
 • deskundige begeleiding van onze jobcoach
 • een zelfstandige en uitdagende functie
wie ben jij

Je bent betrokken, alert en hebt een empathisch vermogen. Je bent een echte teamplayer en beschikt over sociale vaardigheden. Je bent stressbestendig en flexibel in je werk. Ook heb jij ervaring met werken binnen de gehandicaptenzorg. Daarbij draag jij bij aan een goede werksfeer.

Elke dag weet jij weer met een dosis vrolijke energie op de groep te staan. Je weet hoe je om moet gaat met de cliënten. Jij ziet altijd de persoon achter de handicap.

 • je hebt aantoonbare werkervaring en/of affiniteit met de doelgroep gehandicapten en hebt ervaring met ADL taken
 • je hebt een diploma in de zorg
 • je bent 4-5 dagen per week beschikbaar en staat open voor onregelmatige diensttijden (ook nachtdiensten)
wat ga je doen

Jij gaat als woonbegeleider werken met gehandicapten. De cliënten hebben zowel geestelijke als lichamelijke beperking, met complexe gedragsproblematiek. De cliënten zijn uniek en uiten zich op verschillende manieren. De een slaat dicht terwijl de ander het juist van zich af slaat. Als begeleider heb jij een goed inschattingsvermogen en weet jij hoe de cliënten zullen reageren op bepaalde situaties. Als woonbegeleider geef jij de cliënten de aandacht die ze verdienen. Hierbij geef je hun het gevoel dat ze begrepen worden. Jij maakt samen met jouw collega’s een leuke en leerzame dag voor de cliënten!

Je werkt als woonbegeleider in een omgeving met prachtige natuur en veel ruimte. De ene keer loop je in het bos met een cliënt. De andere keer werk je met een groep cliënten in de tuin of op de boerderij. Er zijn een hoop mogelijkheden om structuur en invulling te geven aan het leven van je cliënten. De volgende werkzaamheden zetten we graag voor je op een rij;

 • structuur & begeleiding bieden;
 • ADL taken;
 • verpleegtechnische handelingen.
waar ga je werken

Je komt bij Randstad Zorg in dienst. Je gaat een half jaar aan de slag bij een vaste locatie in Sappemeer met vooruitzicht op een vast contract. Je gaat werken bij een dorpsgemeenschap van bijna vierhonderd bewoners met een handicap. Er zijn 33 woongroepen van maximaal 8 a 10 personen en 9 woongroepen van maximaal 6 a 8 personen.

Met jouw behoeftes en wensen gaan wij samen kijken welke groepen en afdelingen het beste bij jou aansluiten. Wanneer je beschikbaar bent en hoeveel uren per week je wilt gaan werken.

Het werk als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg is flexibel en er is geen enkele dag hetzelfde. Wij kijken graag samen naar jouw voorkeuren en wensen als woonbegeleider fijn, hè?

sollicitatie

Goed dat je dit leest! Klinkt dit als de nieuwe uitdaging waar je al tijden naar zoekt? Of klinkt het je gewoon als muziek in je oren? Ik hoor dan graag meer van je. Via onderstaande gegevens kun je rechtstreeks contact met mij opnemen. En dan spreken wij elkaar binnen een paar dagen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensvacatures.zorgnoordoost@nl.randstad.com , 050-8505170 http://www.randstad.nl
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/DgZv63D20GNilD454Kb7

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.