IT Toppers Info Trace 01-05-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. IT Toppers Info Trace 01-05-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Met als kernactiviteit dienstverlening op het gebied van data warehousing en business intelligence, bevindt Info Trace zich in een snel groeiende, dynamische markt. Om in deze markt voorop te lopen willen we selectief groeien met de mensen die bij ons passen. De bedrijfscultuur van Info Trace kan getypeerd worden als ondernemend, zakelijk en pragmatisch. Veel aandacht wordt besteed aan het creeren van een goede onderlinge sfeer en betrokkenheid van de medewerkers. Ter uitbreiding van onze onderneming zijn we doorlopend op zoek naar IT Toppers die zichzelf herkennen in een van de profielen.
Medewerkers van Info Trace:

Hebben de teamspirit die cruciaal is om IT-projecten succesvol te maken.
Zien het als uitdaging om actief betrokken te zijn bij de opbouw van de jonge organisatie Info Trace.
Willen zich continu verder blijven ontwikkelen.
Krijgen goede arbeidsvoorwaarden en ontplooiingsmogelijkheden.
telefoon .
Uw sollicitatiebrief met CV richt u aan:
Info Trace
Rijksstraatweg 190a
9752 BR Haren Vacatures
Trefwoorden zijn: Business intelligence, data warehousing, MIS, EIS en OLAP.
Je hebt goede kennis van het SAS systeem op minimaal 1 van de volgende gebieden: - Front end applicaties (rapportage, EIS, OLAP, Internet).
- Data warehousing
- Client server configuraties
- Gegevensontsluiting van externe databases
(bijvoorbeeld Oracle, Sybase, DB2, etc.)
Je hebt de ambitie om te acteren in de voorhoede van de moderne informatietechnologie. Dit houdt in dat je bereid bent jezelf continu te blijven ontwikkelen. Info Trace biedt je de nodige faciliteiten.
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als IT-er. Trefwoorden voor je persoonlijkheid zijn zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
Ambitieuze groeiers
Je hebt minimaal 1 jaar automatiseringservaring en bent inmiddels geen groentje meer. Je bent in staat om met gebruikers te communiceren en hun wensen in functionaliteiten te vertalen en deze te realiseren.
Je hebt een fundament aan kennis van het SAS systeem opgebouwd.
Je vindt dat je loopbaan wel een nieuwe impuls kan gebruiken. Om dit te realiseren wil je een dialoog met Info Trace aangaan om een pad voor de komende jaren uit te stippelen. Je persoonlijke groei zal gebaseerd zijn op een opleidingsplan om je kennis en vaardigheden uit te breiden, hiertoe biedt Info Trace de faciliteiten.
Je hebt net je hbo/wo-opleiding afgerond of staat op het punt deze af te ronden. Je ambities gaan uit naar een loopbaan in de IT sector waar je deel wilt gaan nemen in projecten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIct Consultant
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieHaren Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttp://www.infotrace.nl/intelligence/vaca_main.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.