Medewerker Wijk Informatie & Service Punt Kwartier Zorg & Welzijn 15-02-2024

  1. Vacatures Hoogezand
  2. Medewerker Wijk Informatie & Service Punt Kwartier Zorg & Welzijn 15-02-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Medewerker Wijk Informatie & Service Punt - Woldwijckcentrum

Extra informatie

Woldwijckcentrum

Omschrijving werklocatie

Pleiaden 21, Hoogezand

E:

Bij het WISP kunnen bewoners informatie krijgen over onderwerpen die hen in hun directe leefomgeving bezighouden, bijvoorbeeld over wonen, zorg, financiën, welzijn, vrijwilligerswerk. De WISP-vrijwilligers hebben een belangrijke rol in het informeren van bewoners, het bieden van een helpende hand of door hen de weg te wijzen naar de juiste organisaties.

De vrijwilligers van het WISP kunnen rekenen op informatie, speciale themabijeenkomsten, trainingen en begeleiding. Bovendien zijn er met enige regelmaat bijeenkomsten om ervaringen uit te wisselen en daarvan te leren. Iedere WISPER kan zich verder ontwikkelen op bepaalde gebieden, zodat het werk uitdagend blijft.

Vaardigheden en kwaliteiten

minimaal MAVO-niveau je bent mensgericht en hebt inlevingsvermogen je kunt goed communiceren en samenwerken je bent bereid nieuwe dingen te leren je kunt zelfstandig en in teamverband werken je ziet uitdaging in het samen ontwikkelen van een nieuw project woonachtig in of affiniteit met de wijk bereidheid je te verdiepen in de wijk ervaring met computer werkzaamheden beschikbaar gedurende 1 jaar waarvan 1 x op maandagmiddag of woensdagochtend VOG-verklaring (wordt vergoed door WWC)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker After Sales
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kwartierzorgenwelzijn.nl/vacature/medewerker-wijk-informatie-en-service-punt/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Hoogezand: