Strategisch Omgevingsmanager Procap 25-04-2024

 1. Vacatures Hoogezand
 2. Strategisch Omgevingsmanager Procap 25-04-2024

Werken in Hoogezand

 

Introductie vacature 

Procappers Projecten Werken bij

Over Procap

Vacature

32 - 40 uur per week

De wereld om ons heen is in beweging. Dit biedt kansen, uitdagingen, maar vooral veel mooie projecten die impact hebben op de omgeving. Om onze opdrachtgevers in Nederland blijvend te verrassen met onze diensten, zijn wij op zoek naar ervaren strategisch omgevingsmanager die het verschil kan en wil maken in dit speelveld!

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgevers werk je door het hele land aan mooie en grootschalige projecten die een bijdrage leveren aan een mooier Nederland voor nu en voor toekomstige generaties. Dit varieert van een complexe gebiedsontwikkeling tot een project in de energietransitie. Als strategisch omgevingsmanager ben je in deze projecten als geen ander in staat om stakeholders te verbinden aan de opgave waar je aan werkt. Jij zorgt voor een effectieve samenwerking tussen overheden, burgers, ondernemers of andere (professionele) stakeholders.

Je bent creatief in de manier waarop je de omgeving aan de opgave weet te binden en je oogst waardering voor je aanpak. Je bent doortastend en flexibel als de situatie daarnaar vraagt. Door jouw aanpak en relatie met de omgeving weet jij de projecten van onze opdrachtgevers succesvol te laten verlopen. Binnen Procap bouw je mee aan de doorontwikkeling van de dienst omgevingsmanagement. Je draagt bij aan verdere visievorming van deze dienst en leert andere Procappers het vak van omgevingsmanagement.

Wie zijn wij?

Procap is een mix van ruim 45 slimme en energieke mensen die van ruimtelijke ontwikkeling houden, elkaar verder helpen in het beter en slimmer worden als professional, voor elkaar zorgen als het even minder gaat en die vooral veel plezier hebben.

Met deskundigheid, creativiteit en energie zetten we de schouders onder de ruimtelijke vraagstukken van nu. Wij maken opgaven concreet, zetten de juiste mensen bij elkaar, bedenken een slim plan, stropen de mouwen op en gaan ervoor. Wij maken ingewikkelde dingen simpel en bouwen aan resultaat uit échte samenwerking.

Vanuit het leukste team van Nederland helpen wij opdrachtgevers die ervoor willen gaan. Met eersteklas advies, slim projectmanagement en inspirerende teamontwikkeling. Voor een duurzame toekomst in gebiedsontwikkeling, mobiliteit en energietransitie.

Wij bieden

Bij Procap krijg je de kans om jouw ervaring in te zetten in boeiende en complexe projecten in ons land. Dit doe je vanuit een hele leuke en dynamische thuisbasis. Je inspireert collega's en helpt de organisatie door de dienst omgevingsmanagement verder uit te bouwen en te professionaliseren. Tegelijkertijd word je door anderen geïnspireerd en vindt voldoende kruisbestuiving plaats met andere disciplines. Wij zetten jouw persoonlijke ambitie centraal en je krijgt de ruimte om jouw kwaliteiten verder uit te breiden. Dit doen we door je te koppelen aan passende projecten.

In het kort

 • Een goed salaris
 • Gezellige collega's en ontspannen werksfeer
 • Jouw persoonlijke groei is voor ons belangrijk
 • Je hebt een deskundig team om je heen
 • Je mag werken aan gave projecten die passen bij jouw ambities
 • Flexibiliteit met thuiswerken (dan mis je overigens wel het gezellige team om je heen)
 • Je krijgt verantwoordelijkheid en een hoop vrijheid
 • Elke vrijdagmiddag is er tijd voor een borrel
 • Maandelijks organiseren wij een Procapsalon waarmee wij onze deskundigheid bevorderen, elkaar inspireren en van elkaar leren
 • Twee dagen per jaar hebben wij een Bureau Brede Training (BBT)
 • Elk jaar gaan we samen op Snowcap (skivakantie), dat is optioneel maar zeker aan te raden!

Jij brengt mee

 • Jij hebt genoeg lef en bent gepast brutaal en hebt een ondernemende instelling
 • Jij hebt affiniteit met en minimaal 5 jaar ervaring in omgevingsmanagement
 • Jij hebt ervaring op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingen in een politiek-maatschappelijke omgeving
 • Je bent energiek en hebt de drive om te presteren
 • Ontwikkeling is belangrijk voor je en je bent bereid om in jezelf te investeren
 • Jij weet op een creatieve manier stakeholders bij projecten te betrekken
 • Jij kunt goed schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau
 • Jij bent in het bezit van een WO-diploma in bijvoorbeeld sociale of economische geografie, planologie, bestuurskunde, communicatiewetenschappen of rechten

Heb jij behoefte aan een sterke thuisbasis en wil je onderdeel uitmaken van een bureau met de ambitie om het omgevingsmanagement verder door te ontwikkelen?

Kom dan nu met ons koffiedrinken. Je kunt contact opnemen met via mail () of per telefoon 4).

Campus Werkspoor

Nijverheidsweg 16G-2

3534 AM Utrecht

+31 (0)30 280 8000

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOmgevingsmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.procap.nl/artikelen/artikel/vacature-strategisch-omgevingsmanager/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuithoogezand.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hoogezand en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.